Arama

THF Başkanı Karakan ve Mamatoğlu'ndan Gaziantep FK mesajı

6 gün önce

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan ve Gaziantepspor eski Futbol Şube Sorumlusu Bülent Mamatoğlu, Gaziantep FK Başkanlığı için görüşme yapılan Bilal Çeker'e destek olarak, "Başkanlığa yakışan tek isim" yorumunda bulundular.

THF Başkanı Karakan ve Mamatoğlu'ndan Gaziantep FK mesajı
ad image
ad image

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, Gaziantep Futbol Kulübü'nün ligde güçlü bir şekilde yoluna devam etmesi gerektiğini söyledi. Her zaman Gaziantep'in emrinde olduğunu dile getiren Karakan, "Şu anda Gaziantep Futbol Kulübü Başkanlığı için Bilal Çeker ismi gündemde. Futbol artık uzmanlık isteyen bir sektör haline dönüştü. Bilal bey bu işi yapacak en doğru isim. Gaziantep futbolunun daha iyi yerlere gelmesi için tecrübesini, bilgisini kulübe verecektir. Bilal Çeker'in her zaman yanındayız. Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı ve Gaziantepli biri olarak her zaman takımımızın yanındayız. Bilal Çeker ise sevilen birisi. Gaziantep'li futbolseverlerin sevdiği bir isim. Takımımıza da gerekli desteği vereceğine inanıyorum" ifadesini kullandı. 

MAMATOĞLU : GAZİANTEP FK'YA YAKIŞAN İSİM

Gaziantep FK Başkanlığı için ismi gündeme gelen işadamı Bilal Çeker'e destek sürüyor. Çeker'in kulüp başkanlığına yakışan bir isim olduğunu dile getiren Gaziantepspor eski futbol şube sorumlusu Bülent Mamatoğlu, "Bilal Çeker futbolu bilen birisi. Camiayı çok iyi tanıyan bir isim. Gaziantep FK başkanlığına yakışan ve bu takımı toparlayacak tek isim. Bilal bey düzgün kişiliği ve adamlığıyla kulübe yakışan bir başkan olur" ifadesini kullandı. 

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image