Arama

Gaziantepspor camiasından Çeker'e tam destek

4 gün önce

Gaziantepspor Kulüp Başkanı Mutlu Özpineci, Gaziantep FK Başkanlığı için ismi gündeme gelen işadamı Bilal Çeker'e tam destek vererek, "Futbolu bilenler yönetsin. Bilal beyin sonuna kadar yanındayız" dedi.

Gaziantepspor camiasından Çeker'e tam destek
ad image
ad image

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in birebir görüştüğü işadamı Bilal Çeker'e Gaziantep FK'yı alması önerildi. Çeker'in bu görüşmesinden sonra taraftarlar tam destek verirken, Çeker'e bir destekte Gaziantepspor Kulüp Başkanı Mutlu Özpineci'den geldi. Özpineci, "Gaziantep FK şuanda tek Süper Lig takımımız. Bu takımın bu ligde olması gerekiyor. Onun içinde futbolu bilenlerin bu kulübü yönetmesi gerekli. Bilal Çeker ismi doğru bir karar. Bilal bey futbolun içerisinden gelen birisi. Yıllarca Gaziantepspor'da yöneticilik yaptı. Gaziantep FK'da da güzel işler yapacağına inanıyorum. Ben şahsım ve kulübüm Gaziantepspor sonuna kadar Bilal Çeker'in yanındayız" dedi. 

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image