Arama

Survivor Türkiye 2023 Yarışması İçin Geri Sayım Başladı! 2023'te kimler var?

1 yıl önce

TV 8 Ekranlarında her yıl büyük beğeniyle izlenen Survivor bu sezon yine dolu dolu. 2023 Survivor yarışmasına katılacak olan yarışmacılar belli olurken heyecan şimdiden başladı. Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Survivor Türkiye yarışması, 2023 sezonu için geri sayıma geçmişken; kadrosuna ilişkin gelişmeler yaşamaya başladı. İşte detaylar...

Survivor Türkiye 2023 Yarışması İçin Geri Sayım Başladı! 2023'te kimler var?
ad image
ad image

TV8 ekranlarından yayınlanan ve 10 yılı aşkın süredir dünyaca bir yarışmadan uyarlanarak seyirci karşısına çıkarılan Survivor Türkiye yarışmasının yeni sezonu için geri sayım resmen başladı. MasterChef Türkiye 2022 yarışmasının hemen ardından seyirci karşısına çıkması beklenen Survivor Türkiye 2023 yarışmasının detayları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlamışken; gözler yarışmanın yapımcısı ve hakemi olan medya patronu Acun Ilıcalı’ya çevrildi.

Yeni yılda seyirci ile buluşacak olan Survivor  Türkiye 2023 yarışmasının format değişikliğine gittiği öğrenilmişti. Yeni formatı ile seyircisinde şimdiden merak uyandıran Survivor Türkiye 2023 yarışmasının en çok merak edilen bir başka detayı ise yarışmacı kadrosu oldu. Bu sene nasıl bir mücadelenin geçeceği merak ile takip edilirken; Survivor Türkiye 2023 yarışmasının ekranlara gelmesine sayılı günler kala, yarışmaya dair pek çok soru da yanıt bulmaya başladı.

SURVİVOR’IN YENİ FORMATI MERAK UYANDIRDI

Ocak ya da şubat gibi yeni sezona başlaması beklenen Survivor Türkiye 2023 yarışmasına ilişkin henüz bir fragman yayınlanmadı. Yeni sezonda nasıl bir format ya da konsepte sahip olacağına ilişkin seyircisini meraklandıran Survivor Türkiye 2023 yarışmasına dair sonaçıklama Acun Ilıcalı’dan gelmişti. Survivor Türkiye 2023 yarışmasının başvuru formunu paylaşan Acun Ilıcalı, yarışmanın seyircisinin merakını artıran açıklamaları şu ifadeler ile yapmıştı:

“Survivor 2023'e hazır mısınız? Bu seneki sloganımız şu: Survivor akıl oyunları! Ada yaşamı ya da performansın dışında aklın da ön planda olduğu yeni bir Survivor geliyor. Yaşım var, hafif kilom var, çok yüzemem, çok koşamam demeyin, belki de pratik zekanız size oyunları kazandıracak. Hemen başvurun ve Survivor 2023'e katılma şansına sahip olun.”

SURVİVOR’IN YENİ KADROSU HEYECAN UYANDIRDI

Survivor Türkiye 2023 yarışması ile ilgili merak uyandıran tek şey elbette yarışmanın yeni konsepti olmadı. Aynı zamanda kadrosuna ilişkin de yarışmanın seyircisi şimdiden meraklı bir bekleyiş içerisine girdi. Öte yandan Survivor Türkiye 2023 yarışmasının All Star Fenomenler konseptine sahip olacağını iddia eden bazı isimler, yarışmada yer alacak isimlerin ise şu isimlerden oluşacağını öne sürdü:

“Semih Öztürk, Hakan Hatipoğlu, Faster Abdü, Merve Yalçın, Yaren Alaca, Furkan Kızılay, Hikmet Tuğsuz, Steven Salan, Damla Can, Merve Aydın, Arda Kural, Merve Boluğur.”

Etiketler : Acun Ilıcalı TV8 Survivor Survivor 2023 Semih Öztürk Hakan Hatipoğlu Merve Yalçın Furkan Kızılay Damla Can Merve Aydın Merve Boluğur
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image