Arama

Survivor'dan kim elendi? Son 4'e kimler kalacak?

1 yıl önce

Survivor'dan kim elendi, sorusu dün gece yanıtını buldu. Ödül oyunu ve haftanın eleme konseyi heyecanının yaşandığı Survivor 2023'ün 5 Haziran tarihli 121. bölümünde, yarışmacıların kıyasıya mücadelesi nefesleri kesti.

Survivor'dan kim elendi? Son 4'e kimler kalacak?
ad image
ad image

Survivor'dan kim elendi, sorusu dün gece yanıtını buldu. Ödül oyunu ve haftanın eleme konseyi heyecanının yaşandığı Survivor 2023'ün 5 Haziran tarihli 121. bölümünde, yarışmacıların kıyasıya mücadelesi nefesleri kesti. Büyük finale günler kala rekabeti artan Survivor'da mini ödül oyununu mavi takım kazanırken, yeni takımlar da belli oldu. Gecenin sonunda yapılan ada konseyinde ise Acun Ilıcalı bu hafta eleme potasında yer alan Ertuğ, Cansu ve Özgür'ün SMS oylama sıralamasını açıkladı. En az SMS oyunu alarak Survivor'dan elenen isim, büyük finale günler kala Dominik'e veda etti. Survivor 2023'e veda eden yarışmacı, "Bir çocukluk hayalim vardı; Survivor'a gelmek. Ben son altıya kalarak bu hayali taçlandırdığımı düşünüyorum." dedi. Peki, Survivor kim gitti 2023? İşte, son bölümde Survivor SMS sonuçları ile adaya veda eden isim ve ödül oyununu kazanan takım.

 

Etiketler : Survivor Acun Ilıcalı Cansu Ertuğ Özgür
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image