Arama

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde kupa sahibini buluyor! Kupa kimin olacak?

1 yıl önce

UEFA Avrupa Konferans Ligi finalinde Fiorentina ile West Ham United, Çarşamba günü karşı karşıya gelecek. Dünya'nın gözü bu maçta olacak. Kupanın sahibi yarın akşam TSİ ile 22.00'da başlayacak maçla belli olacak. Karşılaşma Çeyka'nın başkenti Prag'da oynanacak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde kupa sahibini buluyor! Kupa kimin olacak?
ad image
ad image

UEFA Avrupa Konferans Ligi finalinde Fiorentina ile West Ham United, yarın Çekya’nın başkenti Prag’da bulunan Eden Arena'da karşı karşıya gelecek. Yarın akşam oynanacak mücadelede West Ham United 42, Fiorentina ise 22 senedir süren kupa hasretini sonlandırmak için sahaya çıkacak.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Avrupa futbolunun üç numaralı organizasyonu UEFA Konferans Ligi'nde final heyecanı yarın yaşanacak. İtalyan temsilcisi Fiorentina ile İngiliz ekibi West Ham United, Çekya'nın başkenti Prag'daki Eden Arena'da oynanacak final müsabakasında karşı karşıya gelecek. TSİ 22.00'da başlayacak mücadeleyi İspanyol hakem Carlos del Cerro Grande yönetecek.

 

Etiketler : UEFA UEFA Avrupa Konferans Ligi Fiorentina West Ham Çeyka Prag
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image