Arama

Gaziantep FK başkanı Memik Yılmaz yüreklere su serpti

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü'nün başkanı Memik Yılmaz, Mustafa Teke ile bir araya gelerek samimi açıklamalarda bulundu. Yönetim, kongre, kiralıklar ve yeni transferlerle ilgili konuşan Memik Yılmaz, 'Gaziantep bizim memleketimiz. El ele vererek yeni sezonda futbol adına güzel işler yapmak istiyoruz" dedi.

Gaziantep FK başkanı Memik Yılmaz yüreklere su serpti
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, Mustafa Teke ile bir araya gelerek samimi açıklamalarda bulundu. Gaziantep FK olarak yeni sezona hazırlandıklarını ve ilk önce kongreyi yapacaklarını ve ardından transfere ağırlık vereceklerini söyleyen Yılmaz, samimi açıklamalarda bulundu. 

KONGREDE İYİ BİR YÖNETİM OLUŞTURACAĞIZ

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, önceki gün Mustafa Teke ile bir araya gelerek başkanlık sürecini, ligden çekilmeyi, kiralık giden futbolcuların durumlarını ve yeni sezon planlarını anlattı. Gaziantep FK’nın başkanı Memik Yılmaz, güçlü bir yönetim kurulu oluşturmak için çalışma yaptığını belirterek, “2023-2024 sezonuna güçlü bir ekiple gireceğiz. İskelet kadromuz duruyor. Yapacağımız 4-5 nokta transferle Gaziantep hak ettiği yere gelecektir” dedi. Yılmaz, Cuma günü yapılacak olan olağan genel kurul öncesinde yönetim listesinin hazır olduğunu ve son görüşmelerin yapıldığını belirterek, "İyi bir ekip oluşturuyoruz. Gaziantep Futbol Kulübü'nü başarılı hale getirecek bir yönetim kurulu oluşturmak için çaba gösteriyoruz. Sayın Valim Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin'in destekleriyle Gaziantep yeniden ayağa kalkacak" dedi. 

 

GAZİANTEP HEPİMİZİN VE BU TAKIM BİZİM TAKIMIMIZ

Gaziantep Futbol Kulübü camiasının içerisinde 10 yılı aşkın süredir yer aldığını ve yönetici olarak görev yaptığını dile getiren Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, “Cevdet beyin istifasından sonra bir çok arkadaşımızın ismi başkanlık için gündeme geldi. Valimiz Davut Gül’ün davetiyle bende bu görevi kabul ettim. Tabi, görevi üstlenirken kulübün geçmişini ve geleceğini iyi analiz etmem gerekiyordu. Cumartesi günüydü. Sayın valimizle birlikte görüştükten sonra “tamam” dedim. Gaziantep ve Gaziantep Futbol Kulübü sonuçta hepimizin. Birilerinin bu işe sahip çıkması gerekiyor bende üzerime düşeni yaptım” dedi. Gaziantep Futbol Kulübü'nün bu şehri temsil ettiğini dile getiren Yılmaz, "Hepimizin taşın altına elimizi koymamız gerekiyor. Gaziantep FK bu şehri Süper Lig'de temsil ediyor. Yeni sezonda da Gaziantep'imizin tek takımı olan Gaziantep FK Süper Lig'de olacak. Bizdi takımımızın başarılı günlerine dönmesi için elimizden geleni yapacağız" dedi. 

 

 

KADROMUZU KORUDUK, NOKTA TRANSFERLER YAPACAĞIZ

 

Deprem sonrasında hakları baki kalmak üzeri ligden çekilen ve yeni sezonda yoluna Süper Lig’den devam edecek olan Gaziantep Futbol Kulübü’nde 15 futbolcu kiralık olarak başka takıma gönderilirken, 5 futbolcu ile yollar ayrıldı. Kırmızı-Siyahlı takımın başkanı Memik Yılmaz, kiralık giden oyuncuların takımın iskeletini oluşturduğunu belirterek, “15 futbolcumuzu kiralık olarak gönderdik. Hem bu oyuncularımızın maaşından kurtulduk hemde kulübün borçlarının azalmasını sağladık. 5 oyuncumuz ile yollarımızı ayırdık. Bunlardan Figueiredo ise kulübümüze para kazandırarak gitti. Şimdi Sportif Direktörümüz Adnan Erkan ve teknik sorumlumuz Erdal Güneş ile gelecek yılın planını yapıyoruz. İskelet kadromuza 4-5 nokta transfer yapabilirsek yeni sezonda bu takıma hak ettiği yere getireceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 
Etiketler : Gaziantep Futbol Kulübü Gaziantep FK Memik Yılmaz Adnan Erkan Erdal Güneş
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image