Arama

Spor spikerine ödül oyunu! TRT spikeri Cansu Canbaz'ın ödülünü kim aldı?

1 yıl önce

TRT Spor'da yayınlanan Spor Artı programının güzel sunucusu Cansu Canbaz'ın alması beklenen ödülünü başka alınca ortalık karıştı. Cansu Canbaz, ödülünün başkasına verilmesine şaştı kaldı.

Spor spikerine ödül oyunu! TRT spikeri Cansu Canbaz'ın ödülünü kim aldı?
ad image
ad image

TRT Spor'da yayınlanan Spor Artı programının sunucusu Cansu Canbaz, kendisine kazandığı söylenen ödülün, törene katılmadığı için başkasına gittiğini açıkladı.

Her yıl birçok kurum yılın en iyilerini seçer ve ödüllerini verir. Bunlardan birçoğunun ödülleri hangi kriterlere göre verildiği belli değildir. TRT Spor spikeri Cansu Canbaz, bu şekilde verilen bir ödüle, yaşadıklarını sosyal medyasından paylaşarak isyan etti.

"Katılamadım, ödülü başkasına vermişler"

TRT Spor'da yayınlanan Spor Artı programının sunucusu Canbaz, "Rahatsızlığım nedeniyle katılamadığım için ödülümü başka spikere vermişler. İnanılmaz yazdı.

"Ben ödül aldım diye gezenlere inanmayın"

Canbaz açıklamasına şöyle devam etti: " Üniversite ya da güvenilir halkın oyları dışında hiçbir ödül törenine inanmayın arkadaşlar. O ben “ödül” aldım diye gezenlere de:) Hiçbir ödülün inandırıcılığı yok.

"Komple beni paketlemişler"

Takipçilerinden gelen tepkilere de yanı veren Canbaz, "Buradaki durum 'ödülünüzü size ileteceğiz' şeklindeydi. Sonra da bugün bunu öğreniyorum. Neyse sağlık olsun.  Ödülünüzü kargo ile teslim edeceğiz deyip beni komple paketlemişler meğerse.  Neyse bugün de güldük çok şükür
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image