Arama

Fatih Karagümrük kupada turladı

1 yıl önce

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kırşehir FSK ile karşılaşan Fatih Karagümrük rakibini 3-1 mağlup ederek adını 5. tura yazdırdı.

Fatih Karagümrük kupada turladı
ad image
ad image

Türkiye Kupası'nda Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük, TFF 2. Lig temsilcisi Kırşehir FSK karşıısında 3-1 kazandı ve üst tura yükseldi. Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu'nda Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük ile TFF 2. Lig temsilcisi Kırşehir Futbol Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi Fatih Karakümrük 3-1 kazandı ve 5. Tur'a adını yazdırmayı başardı.

 

 Diagne golünü attı

Sezon başında Galatasaray'dan bedelsiz olarak Fatih Karagümrük'e transfer olan Mbaye Diagne, yeni takımında gollerine devam ediyor. Senegalli yıldız, Türkiye Kupası'nda Kırşehir ile oynanan mücadeleyi de boş geçmedi. Sağ kanatta topla buluşan Colley, ortayı yaptı. Kale sahası içi sağ çaprazında bulunan Diagne'nin kafa vuruşunda top yakın köşeden ağlara gitti.

 
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image