Arama

Galatasaray'da Yunuş Akgün muamması

1 yıl önce

Galatasaray'da formasını Rashica'ya kaptıran ve teknik direktör Okan Buruk'tan şans bulamayan Yunus Akgün'ün isteği zam zora girdi. Galatasaray yönetiminin bu oyuncu konusunda nasıl bir karar alacağı merak ediliyor. Yunus Akgün ise bu konuda neler düşünüyor? İşte detaylar.

Galatasaray'da Yunuş Akgün muamması
ad image
ad image

Süper Lig takımlarından Galatasaray forması giyen ve formasını Rashica'ya kaptıran Yunus Akgün'ün istediği zam ücretini almasının zora girdiği iddia edildi.

YILLIK NE KADAR ALIYOR?

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Ofspor 2-1 yendiği karşılaşmada taraftarların yoğun protestosunu maruz kalan Yunus Akgün, formasını da Milot Rashica'ya kaptırmıştı. Yıllık 900 bin liraya oynayan 22 yaşındaki oyuncunun maaşının 9 milyon liraya yükseltilmesi planlanıyordu ancak bunun şu anlık zor olduğu öğrenildi.

OKAN BURUK ŞANS VERDİ AMA

Skorer'de yer alan habere göre; ligin ilk haftalarında Teknik Direktör Okan Buruk’un düzenli olarak şans verdiği ama istenen performansı alamadığı Yunus Akgün formasını Rachica’ya kaptırdı.

ENDİŞELİ BEKLEYİŞ

Kupada da isteksiz görüntüsü ile taraftarın tepkisini çeken Yunus’un bu durumu endişe yarattı. Geçen sezon kiralık gittiği Adana Demirspor’da sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken ve İtalyan kulüplerinin de radarına giren Yunus’un özellikle yerli denklemi de düşünülerek takımda kalmasına karar verilmişti.

Etiketler : Galatasaray Yunus Akgün İtalya Okan Buruk
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image