Arama

ÖZEL HABER : Memik Yılmaz, Gaziantepspor ismini nasıl aldı?

2 hafta önce

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, Adana 2. Genel İcra Dairesi’inden Gaziantepspor isim hakkını satın aldığını duyurdu. Yılmaz, logo, isim hakkı, 1969, şahin ve baklava amblemini satın aldıklarını ve pey sürme hakkının da sona ermesiyle Gaziantepspor isminin artık Gaziantep FK'da olduğunu söyledi.

ÖZEL HABER : Memik Yılmaz, Gaziantepspor ismini nasıl aldı?
ad image
ad image

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, Adana 2. Genel İcra Dairesi’inden Gaziantepspor isim hakkını satın aldığını dile getirerek tekspor.net'e detayları açıkladı. İşte o açıklamalar;

PEY SÜRME HAKKI BİTTİ

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, Gaziantepspor ismini, logosonu icradan satın alırken pey sürme hakkının bugün 15.00 itibariyle tamamlanmasıyla bu isim hakkının Gaziantep FK'ya geçtiğini söyledi. 

LOGO, ŞAHİN, 1969 VE GAZİANTEPSPOR'U SATIN ALDIK

Geçtiğimiz yıl göreve geldikten sonra Gaziantepspor'dan alacaklı olan ve ilk sırada yer alan Adanalı firma ile temasa geçtiklerini, araya hatır gönül koyduklarını ve ardından bu firmanın tüm temliklerini ödeyerek satın aldıklarını dile getiren Memik Yılmaz, "Biz Gaziantepliyiz. Bu firmadan isim ve logoyu satın aldık. Gaziantep FK Yönetim Kurulu Başkanı olarak bunuda ben aldım. İcradan ise satın alarak pey süresinin tamamlanmasından sonra kullanma hakkı Gaziantep FK'ya geçti" dedi. 

BAYRAM HEDİYESİ 

Yılmaz prosedürleri yerine getirerek Gaziantep FK ismini Gaziantepspor yapacaklarını söyledi. 

Gaziantepspor isim ve arması için yıllardır süren mücadeleler sona erdi. Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz Gaziantepspor isim hakkını aldı. Gazianteplilere adeta bayram müjdesi gibi olan haber büyük sevinç yarattı. Başkan Yılmaz haberi Gazianteplilere bayram hediyesi olarak duyurdu.

6 AY SÜRE VAR

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, icranın onaylanmasından sonra harekete geçtiklerini ve Gaziantepspor'un 6 ay içerisinde yeşil sahalara dönmesi gerektiğini belirterek, "Biz isim ve logosunu satın aldık. Gaziantepspor amatörden başlayacak. 6 ay içinde amatöre çevirmemiz gerekiyor. 1 yıl bir gibi süre olacak. Bu sürede de Gaziantep'e çok önemli bir takım kazandıracağız" ifadesini kullandı. 

MUTLU BEYDE PATENT VAR

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, Gaziantepspor Kulüp Başkanı olan Mutlu Özpineci'de sadece patent olduğu onunda bu kararla birlikte boşa düştüğünü söyledi. Yılmaz, Marka tescilden patenti de kendilerinin alacağını dile getirdi. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image