Arama

Memik Yılmaz, Gaziantepspor dosyasında neyi satın aldı?

3 ay önce

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, Adana 2. Genel İcra Dairesi’inden Gaziantepspor isim hakkını satın aldığını duyurdu ama neyi satın aldığını açıklamadı. Gaziantepspor ismini kullanıp kullanmayacağı merak edilen Yılmaz'ın neyi satın olduğu tartışma konusu oldu. 

Memik Yılmaz, Gaziantepspor dosyasında neyi satın aldı?
ad image
ad image

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, Adana 2. Genel İcra Dairesi’inden Gaziantepspor isim hakkını satın aldığı iddia edilirken isim hakkı ve logonun Mutlu Özpineci'de olduğu ancak Yılmaz'ın satın aldığı temlikler karşısındaki dosyanın içerisinde ne olduğu merak ediliyor. 

GAZİANTEP FK, GAZİANTEPSPOR OLUR MU?

Yılmaz prosedürleri yerine getirerek Gaziantep FK ismini Gaziantepspor yapacaklarını söyled. 

Gaziantepspor isim ve arması için yıllardır süren mücadeleler sona erdi. Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz Gaziantepspor isim hakkını aldı. Gazianteplilere adeta bayram müjdesi gibi olan haber büyük sevinç yarattı. Başkan Yılmaz haberi Gazianteplilere bayram hediyesi olarak duyurdu.

Gaziantepspor-Gaziantep FK-i666adf9a29164.jpg

DOSYANIN İÇERİSİNDE NELER VAR?

Bir haftadan buyana gündemde olan Gaziantepspor dosyasının içerisinde ne olduğu merak ediliyor. Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, Adanali firmanın temliklerini satın alırken bu Gaziantepspor dosyası olduğu ve dosyanın içerisinde ne olduğu merak edilmeye başlandı. Memik Yılmaz'ın bu dosyayı açması ve açıklaması bekleniyor. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image