Arama

Neler oluyor? Gaziantepspor ile Gaziantep FK arasında Yılmaz savaş

3 hafta önce

Gaziantep FK (Futbol Kulübü) Başkanı Memik Yılmaz, alacaklarından dolayı Gaziantepspor Kulübü Derneği’ne icra gönderdi. Yıllarca Süper Lig'de mücadele eden, ülkemizi UEFA kupalarında temsil eden ve kadrosundan birçok yıldız çıkaran Gaziantepspor’un isim hakkı Başkan Yılmaz'ın borçlarının ödenmesi için 4 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkarıldı. Satış bu Perşembe günü açık artırma yöntemiyle yapılacak.

Neler oluyor? Gaziantepspor ile Gaziantep FK arasında Yılmaz savaş
ad image
ad image

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, alacaklarından dolayı Adana 1. Genel İcra Dairesi’nden kulübe icra gönderdi. Yılmaz'ın alacağının tahsil edilmesi için 2004 yılında tescili yapılan Gaziantepspor ismi icradan satılacak. Satış için belirlenen muhammen bedel 4 milyon oldu. Perşembe günü açık artırma yöntemiyle yapılacak satış için şu ana kadar verilen en yüksek teklif 2 milyon lira oldu. 2019 yılında da satışa çıkan tescil ve logoya alıcı çıkmamıştı.

19 EYLÜL 2024’E KADAR TESCİLİ VAR!

Adana 1. Genel İcra Müdürlüğü, bilirkişi vasıtasıyla kulübün logosunun ve isim hakkının değerini tespit ettirdi. Yıllarca Süper Lig'de mücadele eden, ülkemizi UEFA kupalarında temsil eden ve kadrosundan birçok yıldız çıkaran Gaziantepspor’un isim hakkı ve logosu için belirlenen bedel 4 milyon lira oldu. İlan açıklamasına şu ifadelere yer verildi: ‘’1 Adet Gaziantep 2004/30181 tescilli marka 2004/30181 sayılı tescilli marka özel olarak tasarlanmış kelime, şekil ve kompozisyondan oluşan, uluslararası sınıflandırma sisteminin 05/24/25/27/35 sınıf kapsamındaki mallarda kullanılabilen 19.09.2014 tarihinden itibaren 10 yıl müddetle yenilenmiş ve yenilendiği de tescil edilmiş olan mevcut duruma göre 19.09.2024 tarihine kadar geçerliliği devam eden tescilli, ibareli marka’’

2019’DA ALICI ÇIKMADI!

Mehmet Yıldırım isimli iş insanı, Gaziantepspor’dan 3 Milyon 600 Bin TL alacağı için dava açtı. Ancak geçen zaman sürecinde bu rakam faizleriyle birlikte 4 Milyon 700 TL’ye çıktı. Yıldırım’ın alacaklarının tahsil edilmesi için Gaziantepspor'un isim ve logosu 8 milyon 600 bin lira muhammen bedelle satışa çıkarıldı. Adana Adliyesi Mezat Salonu’ndaki ihalenin ilki 29 Mart 2019 günü yapıldı. Alıcı çıkmayınca ikinci ihale 24 Nisan 2019 tarihinde yapıldı. Her iki ihalede de Logo ve isim hakkına talipli çıkmadı.

REKOR TABATA VE AYHAN AKMAN’DA

Türkiye'yi daha önce Avrupa kupalarında temsil eden Gaziantepspor, 1990-1991 sezonundan bu yana aralıksız 27 yıldır Süper Lig'de yer aldı. Toplamda 31 sezon Süper Lig heyecanı yaşayan kırmızı-siyahlılar, en iyi derecesini 1999-2000 ve 2000-2001'de üçüncü olarak elde etti. Tabata, Ayhan Akman, Elvir Bolic, İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı, İbrahim Üzülmez, Olcan Adın gibi dönemin yıldız futbolcularını yüksek bonservis bedelleriyle satan Gaziantepspor’un batması spor dünyasında şaşkınlık yaratmıştı. Gaziantepspor'un bugüne kadar satışından en yüksek bonservis kazandığı futbolcu ise 8 milyon Euro bonservis bedeliyle Tabata ile 8 Milyon dolarlık bonservis bedeliyle Beşiktaş’a transfer olan Ayhan Akman.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image