Arama

Tüm zamanların en iyisi Gaziantepspor! Rekoru elinden bırakmıyor

3 hafta önce

Gaziantepspor bir araştırmaya göre şu ana kadar Türk futbolunda tüm zamanların en iyi takımı olarak ön plana çıkıyor.

Tüm zamanların en iyisi Gaziantepspor! Rekoru elinden bırakmıyor
ad image
ad image

Aralıksız 27 yıl boyunca Süper Lig'de mücadele eden Gaziantepspor, Türkiye'de kimsenin ulaşamadığı rekoru elinde bulunduruyor. Kırmızı-Siyahlı takımın Fenerbahçe ile oynadığı ve 8-4 mağlup olduğu karşılaşmada kırılan rekora kimse ulaşamadı. 1991-1992 sezonunda oynanan Fenerbahçe-Gaziantepspor karşılaşması 8-4 sona ermişti. O karşılaşma Türkiye’de Süper Lig’de en gollü maç olarak tarih sayfalarındaki yerini aldı. O günden bu yana bir maçta atılan 12 gollük rekor kırılamadı . Karşılaşmada Fenerbahçe’nin gollerini Tanju Çolak (3), Nuri (2), Gerson, Aykut ve İhsan kendi kaesine atmıştı. Gaziantepspor’un gollerini ise Durmuş, Marcello, Monteiro, Hamdi ve Semih Yuvakuran kendi kalesine atmıştı. Karşılaşma İstanbul Fenerbahçe Stadyumu’nda oynanmıştı.

TÜM ZAMANLARIN EN İYİSİ

Gaziantepspor 2024-2025 sezonunda Mutlu Özpineci başkanlığında yeniden yeşil sahalara dönmeye hazırlanırken Tüm zamanların puan durumuna Göre 7 Yıldır Süper Ligde olmayan Gaziantepspor 9. Sıradaki Yerini Korudu. Gaziantepspor yeni rekorlar peşinde olacak. 

Gaziantepspor puan-i666021c8cc204.jpg

Gaziantepspor puan1-i666021c955e13.jpg

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image