Arama

Mustafa Teke Yazdı.. Pes etmek yok Erdal hoca!

1 yıl önce


Mustafa Teke Yazdı.. Pes etmek yok Erdal hoca!
ad image
ad image

Ligde üç hafta geride kaldı.. Üç maçıda yakından izleyen birisi olarak Gaziantep FK adına çokta umutlu olduğumu söyleyemiyorum. Çünkü, kampın sonlarına doğru harekete geçen yönetim boşta, ucuz ve gelmek isteyen futbolcuları kadroya kattı. Yani uzun uğraşlar ve emekler verilerek bir transfer yapıldığını görmedim. Neredeyse asgari ücretle oynayacak isimleri kadroya dahil ettiler. Şu anda transferleri tek tek analiz etsem bu takımın yarasına ilaç olacak isimler değil. Çünkü, Gaziantep Futbol Kulübü’nün deprem felaketinden sonra toparlanma sürecinde gönderdiği isimlerin yerine aldıkları futbolcular gidenleri aratır oldu. Bu gelenler gidenlerin yerini doldurmaz.. Bir kere bu takımın ne atanı, ne tutanı var. Günay gitmiş, yerine gelen Batuhan Şen. Üstelik gönülsüz bir şekilde Gaziantep’e geldi. Siz bu adama kalede görev verseniz ne olur ki.. Çünkü, gönülsüz pişirilen yemeğin ne tadı olur nede tuzu.. Atana gelince.. Bu takımın bir forveti yok. Umudumuz Furkan ve Gradel.. Bunlarda atarsa atıyor, yoksa takımın rakip kalede etkili olma şansı sıfır.. Kanatlar yok, orta alanda lider yok ve kısaca yoklar kulübü.. Bu transferleri kim yaptı bilmiyorum ama, kulübü dışardan yönetmeye çalışanların biran önce elini çekmesi gerektiğine inanıyorum. Siz gidin kendi işlerinizi yapın. Bırakın kulübün başkanı ve yönetimi bu işi yapar.. Yeter ki, dışarından el değmesin bu kulübe.. 

Neyse gelelim Erdal Güneş’e.. Benim çok değer verdiğim, kaliteli, dürüst ve beyefendi bir isim Erdal hoca.. Yıllardır birlikte çok güzel günlerde yaşadık. Erdal Güneş bu görevi hak etti. Başarılı olacağına inanıyorum. Yeter ki, malzeme olsun. Ancak, eline geçen fırsat kendisine zarar veriyor gibi gözükse de hayır.. Ben inanıyorum şu ana kadar yapılan transferlerde ve alınan sonuçlarda Erdal hocanın çokta suçu olduğunu zannetmiyorum. Çünkü, sizin elinizdeki malzeme neyse onu kullanırsınız. Erdal hoca ilk üç maç geride kalmış ve halen arayış içerisinde. Henüz kimi oynatacağını, henüz kimi kadroya alacağını çözemedi. Bu takımın bir şablonu oluşmadı. Neden mi? Siz kamp sonunda ve ligin başlamasına 3 gün kala transfer yaparsanız,  2. Ligden, 3. Ligden oyuncular alırsanız o zaman bu takımın toparlanması zaman alacaktır.. Erdal hoca ve ekibi halen arayış içerisinde. Çünkü, Erdal Güneş’in elinde sihirli değnek yok. Hemen kadro oluşsun, şablon otursun ve takım oynasın. Hayır, transferde hata yaparsanız sonuç böyle olur.. Umarım herkes şapkasını önüne koyarak analız eder.. Onun için pes etmek yok Erdal Güneş.. Sonuna kadar bu şehir arkanda ve yanındayız.. Sen mücadeleye devam et..

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image