Arama

Kenan Yücel yazdı.. Hayaller Paris Gerçekler Oğuzeli.!

10 ay önce


Kenan Yücel yazdı.. Hayaller Paris Gerçekler Oğuzeli.!
ad image
ad image

Biz otururken zorlandığımız bu sıcak atmosferde lig yarın başlıyor.
İlk hafta rakibimiz Pazar günü Fenerbahçe.
Kalecileri İrfan Can ve milli Altay'ı bile beğenmeyip 10 milyon euro bonservis, kendisine yıllık 5 milyon euro verilen Livakoviçi bekliyorlar. Biz ise yıldızları sadece kalecimiz değil, kaptanımız, saha içindeki liderimizi Galatasaray'a Muslera'nın arkasında beklemeye gönderirken yerine Galatasaray'ın 4. kalecisini zorla ikna edip getirdik. Diğer alternatifimiz genç Mustafa ise geçen yıl Tuzla'da beklenileni veremeyen bir isim.
Geri dörtlüsü Becao, Djiku, Peres, Serdar Aziz 40 milyon euro. Sağ kanat osayi ve Mert Müldür, sol kanat Ferdi ve yedeği 7,5 milyon euro bonservis ile alınan Ostarwelde, orta saha Crespo, Zach, Tadic, Symanszki, İsmail, Mert Hakan, İrfan Can, Forvetleri Kent, Batsuayi, Dzeko, King say gitsin .
Tabiki bizim ligdeki rakibimiz Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş veya Trabzonspor değil diyebilirsiniz.
Ama çok değil 200 kilometre ötemizdeki Adana Demirspor konferans liginde romanya şampiyonu Cluj'u elerken, teknik direktörü dünya markası Patrick Kulivert oysa bu takım çok değil 10 yıl önce alt liglerde parasal kriz ve kümes düşmelerle boğuşurken biz Avrupa'da Türkiye'yi temsil ediyorduk.
Şimdi lig başlayacağı hiçbir yerde ne bir heyecan, ne bir beklenti, ne heyecanı var. Oysa biz basın mensupları kamp heyecanı, transferler, karşılaşmalar, rakipler yeni oyuncular, hazırlık maçları derken ligin ilk maçı iple çekiyor. Şehirde bayraklar caddelerinde asılır, taraftarlar önümüzü keserdi, kombineleri almak için herkes iyi yerden diye bizi karşılayan sokarlardı.
Maalesef biz hazırlıklara Erdal Güneş krizi, transferler, mali krizler, kimler gelecek, gidecek diye Papatya falı açıyoruz. Bir menü fiatına satılan kombinelere ilgi yok, heyecan yok, Gül sonrası kamunun, bürokrasinin, organizasyonun heyecanları yok. Bana göre bizi çok zor bir lig bekliyor.
Geçtiğimiz yıllarda omurga olarak Günay, Papy, Tosca, Maksim, Jevtovic, Figuerio gibi kilit isimler vardı. Şimdi Günay yok, Tosca yok, Ertuğrul'un geçen yılı yedekte geçti, Maksim yedekte, Jevtovic altı ay oynamadı, Figuerio gitti. Kitsio, Hanusek yok.
Gelenler soru işareti...!
Şu anda en heyecanlı, en arzulu, en hırslı ve istekli kişi ise başkan Memik Yılmaz. Bu sahaya yansırmı, taraftara etki eder mi bilemem.
Ama yanında bir şey var. Futbolda en geçerli şey skor tablosu ve puan cetvelidir.
Ne diyelim;
Hayaller Paris, Şanzelize
Gerçekler Gaziantep ve Oğuzeli.


Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image