Arama

Mustafa Öztürk Yazdı.. Günü mü kurtarıyoruz?

11 ay önce


Mustafa Öztürk Yazdı.. Günü mü kurtarıyoruz?
ad image
ad image

Son iki maçta İstanbulspor ve  Samsunspor'a  karşı alınan iki galibiyet Gaziantep'te havayı biranda değiştirdi. Çabuk unuttuk ilk dört haftayı. Çünkü daha önce Gaziantep  FK'da başarı sağlamış ve sonrasında hiçbir yerde  birde yerden takıma, şehre nasıl algılarsak veya algılamalarsanız, kırılarak  Sumudica  yeniden takımlara getirildi. Sumudica  kullanan isimlerle takım güçlendirildi mi? Güçlendirdi. Gölcü ve kaleci iyi, yaşlarının geçmiş olmasına rağmen. Bu ligde tutunmaya yetecek  transferler midir ? Şimdilik öyle görünüyor. Peki  ne olur? Bu oyuncular yaşları itibariyle ligi tamamlayabilirler mi. Valla bende bilmiyorum.

Yine Gaziantep  FK'ya Makxim'i getiren  Teknik Direktör  Sumudica  kendi bildiğini bildiğini tercih ettiklerini ki bence de doğru karar.   Ancak olay birde diğer tarafı var. Bu günü kurtaralım kurtarmasına  ama ya yapacaklar. Şu takımın bir parçasının oluşmasıydı. O bilgileri kadrodan ayıran oyuncular alınıp satılmadı. Sürekli aktarım. Hele bu sezon transfer rekoru kırıldı. Bu günlerde yaşadıklarımız gibi yaşadıklarımızı da düşünmeliyiz. Belli olmaz Teknik Direktör  Sumudica  yine kızıp gidebilir. Daha iyi teklifler var diyebilir.

Gelelim bu haftaki maça Gaziantep FK'nın üzesinde şampiyonluk kupası bulunduran  Başakşehir  ile  07 Ekim Cumartesi günü saat 19:00'da  deplasmanda karşılaşacağız Süper ligdeki en kötü sezonun başlangıcını yapan  Başakşehir yaralı bir takım. Teknik Direktörleri Çağdaş Atan, takımında yaptığı dokunuşlarla başarı sağlamış bir direkt teknik direktör. Üstümüzde bulunan Karagümrük Antalya ile Ankaragücü ise Kayseri ile oynayacak. Kaldı ki Ankaragücü çalkantılı günler sürüyor. Bu fırsat iyi değerlendirilip, Gaziantep FK bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılırsa futbolculara da bir öz güven verilecek. İzleyip görelim. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image