Arama

Mehmet Özsayıcı’dan Gaziantep FK ve sponsorluk mesajı

1 ay önce

Gaziantepspor eski Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Özsayıcı, Gaziantep FK’daki sponsorlukla ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Mehmet Özsayıcı’dan Gaziantep FK ve sponsorluk mesajı
ad image
ad image

Gaziantep futbolunun önemli isimlerinden ve Gaziantepspor eski Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Özsayıcı, sosyal medya hesabından Gaziantep FK ile Sanko Holding arasındaki sponsorluk sözleşmesinin sona ermesiyle ilgili önemli mesajlar verdi. Mehmet Özsayıcı, “Sanko Holding, yani Adil Konukoğlu reklam sponsorluğunu çekti diye tepki var. Şunu bilmekte fayda var. Bu karşılıklı iki tarih arasında yapılan bir sözleşme. Yani bu sözleşme ömrünün sonuna kadar olan değil ve bu tarihte biten bir sözleşme. Bu anlaşmaya saygı duymak gerekiyor. Ayrıca geçen sezon başı transfer yasağı gelecek diye ciddi yardım, sezon ortasında ciddi yardım, sezon sonu aman düşeceğiz diye ciddi yardım edildi. Hemde mecburiyet olmadan gönülden elinden geleni yaptı. Şimdi tepki yerine sayın Adil Konukoğlu’na teşekkür etmek gerekiyor” dedi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image