Arama

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, forvet alacak mı? İşte açıklama

1 ay önce

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, 13 transfer yaptıklarını ve forvet konusunda arayış içinde olduklarını belirtti.

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, forvet alacak mı? İşte açıklama
ad image
ad image

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, 13 yeni transfer yaptıklarını ve büyük fedakarlıklarla bu süreci yönettiklerini açıkladı. Taraftar desteğinin önemine vurgu yapan Yılmaz, bu sezon herkesin kenetlenmesi gerektiğini belirtti.

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, kulübün transfer çalışmalarına dair önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, şu ana kadar tam 13 yeni transfer gerçekleştirdiklerini ve bu süreçte büyük fedakarlıklar yaptıklarını belirtti.

Yılmaz, yaptığı açıklamada, "Takımımıza şu ana kadar 13 yeni oyuncu kazandırdık. Şehrimizin bizden beklentilerini çok iyi biliyoruz ve bu beklentileri karşılamak adına tüm imkanlarımızı seferber ettik. Bu sezon,  Gaziantep FK'nın hedeflerine ulaşabilmesi için herkesin desteğine ihtiyacımız var," dedi.

Başkan Yılmaz, taraftarların bu zorlu sezonda takıma olan desteğinin çok önemli olduğunu vurgularken, yapılan transferlerin kulübün geleceği için büyük bir adım olduğunu da ekledi. "Bu kulüp, bu şehir hepimizin. Herkesin desteğine, katkısına ihtiyacımız var. Bu sezonun başarıyla geçmesi için tüm  Gaziantep’in kenetlenmesi şart,” ifadelerini kullandı.

Memik Yılmaz, forvet için arayış olduğunu belirterek, "Taraftarlarımızdan gelen yoğun mesajlar üzerine bunu da belirtmek istiyorum. Hücum hattımızdaki rotasyonu güçlendirmek adına çalışmalarımız devam ediyor, içiniz rahat olsun. Ancak henüz kombine sayılarında ne yazık ki istediğimiz olmadı.Bizim de sizlerden tek isteğim desteğiniz" dedi. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image