Arama

Gaziantep FK’ya TFF şoku!

2 gün önce

Türkiye Futbol Federasyonu TFF Kulüp Lisans Kurulu, 6 kulübü daha ulusal lisansa uygun bulurken Gaziantep FK yine lisans alamayan 8 kulüpten birisi oldu.

Gaziantep FK’ya TFF şoku!
ad image
ad image

Alt ligler dahil 24 takımın lisans alındığı açıklanırken Süper Lig'den Gaziantep FK ile birlikte 7 takım henüz lisansı alamazken bu kulüplere 30 gün süre verdi. 

Gaziantep FK lisans alamadı 

Süper Lig ekibi Gaziantep FK, TFF tarafından ulusal lisans alamayan ekipler arasında yer aldı. Gaziantep FK ile birlikte lisans alamayanlar Adana Demirspor, Antalyaspor, Eyüpspor, Hatayspor, Kayserispor, Konyaspor ve Sivasspor

İşte lisans alan kulüpler

TFF Kulüp Lisans Kurulu daha önce yapılan değerlendirmeler sonucunda Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Beşiktaş, Çaykur Rizespor, Başakşehir, Kasımpaşa, Alanyaspor, Yılport Samsunspor, Göztepe, İstanbulspor, Beşiktaş JK United Payment Kadın Futbol Takımı, Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı ve Galatasaray Kadın Futbol Takımı'na UEFA lisansı vermişti.

30 gün süre verildi

Aynı toplantıda Kurul, kalan kulüpler arasından eksikliklerini tamamlayamayan kulüplere ise eksikliklerin giderilmesi için Kulüp Lisans ve Finansal Sürdürülebilirlik Talimatı'nın 26/1. maddesinde düzenlenen kriter ihlallerine uygulanacak yaptırımların belirlendiği Talimatın Ek.XIV tablosu ilgili maddeleri uyarınca, para cezası ve 30 günlük ek süre verdi.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image