Arama

Gaziantep FK için ACİL alarmı! Şimdi ne olacak? 

3 gün önce

Gaziantep Futbol Kulübü’nde yaşanan belirsizlik kulübün geleceğini zorda bırakacak. Şehrin önde gelenlerinin biran önce Gaziantep FK’ya sahip çıkması ve ortadaki belirsizliği kaldırmaları bekleniyor.

Gaziantep FK için ACİL alarmı! Şimdi ne olacak? 
ad image
ad image

Zor şartlar altında da olsa ligde kalmayı başaran Gaziantep futbol kulübü yeni sezon öncesinde sıkıntılı süreçten geçiyor. Gaziantep’in bir an önce takımına sahip çıkması ve destek olması bekleniyor. Birkaç gün içerisinde bazı alacakların ödenmemesi halinde Gaziantep futbol Kulübü’nün bir çok engelle karşı karşıya kalacağı görülüyor. Gaziantep FK Başkanlığı için birkaç günden bu yana gündem yaratılırken son durum belirsizliğini koruyor. 

KULÜP ZOR DURUMDA KALABİLİR 

Yeni sezon hazırlıkları için Pazartesi günü sahaya inecek olan Gaziantep Futbol Kulübü’nde acilen ödenmesi gereken 100-150 milyon TL nakit paraya ihtiyaç olduğu ve bu paranın ödenmemesi halinde kulübün transfer yasağından tutunda bir çok engelle karşı karşıya kalabileceği öğrenildi. Bu paranın ödenmemesi halinde rakamın daha da yükseleceği ileri sürüldü. 

GAZİANTEP SAHİP ÇIKACAK Ml?

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin Süper Lig’deki tek takım olan Gaziantep Futbol Kulübü’ne şehrin bir an önce sahip çıkması bekleniyor. Destek için yapılan son iki toplantıya katılım sayısı az olurken başta Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Büyükşehir Belediye başkanı Fatma Şahin ve Gaziantep milletvekillerinin bir an önce takıma sahip çıkılması konusunda 1-2 gün içerisinde harekete geçmeleri bekleniyor. Gaziantep FK‘nın yeni sezonda ligde sıkıntı yaşamaması için hem maddi hem de manevi büyük bir desteğe ihtiyaç duyduğu görünüyor.

TRANSFER ZORA GİREBİLİR 

Gaziantep Futbol Kulübü’nde 1-2 gün içerisinde ödenmesi gereken 100-150 milyon TL paranın ödenmemesi halinde kırmızı-siyahlı takım yeni sezona transfer yapamayarak başlayacak. Bir an önce Gaziantep şehrinin, bürokratının, sanayisinin, işadamlarının, STKlarının, kısaca herkesin taşın altına elini koyarak bu takıma sahip çıkması ve destek sağlaması bekleniyor. 

GAZİANTEP TAKIMINA SAHİP ÇIK

Deprem sonrasında başkan Memik Yılmaz’ın çaba ve gayretleri sonrasında futbolcuların toplanması ve ekonomik dengenin sağlanmasıyla zor şartlar altında da olsa sezonu Süper Lig’de kalarak tamamlayan Gaziantep Futbol Kulübü’ne yeni sezon öncesinde Gaziantep’in sahip çıkması bekleniyor. 4 milyona dayanan nüfusu ile Gaziantep şehrinin takımına sahip çıkarak bu ligde yaşamasını sağlaması gerekiyor. Bir an önce Gaziantep’in takımı için bir araya gelerek kenetlenmesi bekleniyor.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image