Arama

Gaziantep Basketbol toparlanmak istiyor

1 yıl önce

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Gaziantep Basketbol, son haftalarda istediği sonuçları alamıyor. Kırmızı-Siyahlı dev adamlar kalan maçları kazanarak ligi en iyi yerde bitirmek istiyorlar.

Gaziantep Basketbol toparlanmak istiyor
ad image
ad image

Avrupa’ya veda ettikten sonra iki maçını da kaybeden Gaziantep Basketbol, son olarak deplasmanda Beşiktaş’a 107-74 mağlup oldu. Bu karşılaşmada istediği oyunu ortaya koyamayan Kırmızı-siyahlı takımın gözle görülür bir düşüşü var. Gaziantep Basketbol takımının yaşadığı bu düşüş hayal kırıklığı yaratırken takımda ise büyük üzüntüye neden oldu.

FIBA Avrupa Şampiyonası’nda yarı finalin kapısından dönen Gaziantep Basketbol takımı bu sezon iyi sonuçlar almasına rağmen ligde istediğini yapamadı. Tutku Açık yönetiminde bu sezon ligde başarısız olan Gaziantep Basketbol takımı, son olarak deplasmanda Beşiktaş’a farklı mağlup oldu. Ligde galibiyet hasreti devam eden Kırmızı-siyahlı takımın aldığı başarısız sonuçlar büyük üzüntü yaratırken yeniden toparlanmak için çaba gösteriliyor.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image