Arama

Bahçelievler'i mağlup eden Adam Voleybol, Play-Off'a kaldı

1 yıl önce

Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nin lideri Adam Voleybol, ligin son maçında Bahçelievler Belediyespor ile oynadığı maçı 3-1 kazanarak Play-Off’a adını yazdırdı. Gaziantep temsilcisi lider olarak Play-Off’a katılma hakkı kazanırken maçlar ise önümüzdeki hafta oynanacak.

Bahçelievler'i mağlup eden Adam Voleybol, Play-Off'a kaldı
ad image
ad image

Gaziantep Adam Voleybol, Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nin son maçında Bahçelievler Belediyespor ile oynadığı maç ile birlikte normal sezonu galibiyetle tamamlayarak 7-8-9 Nisan tarihlerinde Bolu’da gerçekleşecek olan Play-Off müsabakalarına B grubunun lideri olarak katılmaya hak kazandı. Bu sezon aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Adam Voleybol, Bahçelievler karşılaşmasında ilt seti 22-25 kazanırken ikinci seti 23-25 galibiyetle kapattı. Karşılaşmanın üçüncü setini 25-21 kaybeden Gaziantep ekibi son sette rakibini 22-25 mağlup ederek salondan 3-1 galibiyetle ayrılmayı bildi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image