Arama

Gaziantep Basketbol salona çıkıyor, hasret sona eriyor

11 ay önce

Depremden sonra hem ligde hem Avrupa’da yoluna devam kararı alan ve sezon sonunda Süper Lig’e veda eden Gaziantep Basketbol, Türkiye Basketbol Liginde yoluna devam ederken aylar sonra ise taraftarıyla ilk kez buluşacak.

Gaziantep Basketbol salona çıkıyor, hasret sona eriyor
ad image
ad image

 Geçen sezon ligler devam ederken 6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketinin ardından oldukça zor günler geçiren ve ligden çekilme hakkı bulunmasına karşın ligin adaletini bozmamak adına ve Avrupa’da ülkemizi temsil etmek amacıyla devam kararı alan ve maçlarını İstanbul’da oynayan Gaziantep Basketbol, 235 gün sonra taraftarının karşısına farklı bir duygu ile çıkmaya hazırlanıyorlar.  Pazar günü saat 17.30’da Türkiye Basketbol Liginde İstanbul ekibi Esenler Erokspor’u ağırlayacak olan Gaziantep Basketbol sezona Fenerbahçe Koleji galibiyetiyle başladı. Kendi sahasında bu sezon ilk maçına çıkacak olan Kırmızı-Siyahlı takıma basketbol severlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Karataş Spor Salonu’nda Esenler Erokspor’u ağırlayacak olan dev adamlar ilk kez görücüye çıkacaklar.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image