Arama

Gaziantep FK'dan transfer rekoru! Başka takımda bu kadar oyuncu yok!

11 ay önce

Trendyol Süper Lig’de bu sezon en çok transfer yapan takımların başında gelen Gaziantep Futbol Kulübü’nün kadrosunda tam 31 futbolcu bulunuyor. Yıllardır Süper Lig takımlarının kadrolarında 24-26 futbolcu olmasına rağmen Gaziantep FK bu rekoru kırarak 31 futbolcu ile yoluna devam ediyor.

Gaziantep FK'dan transfer rekoru! Başka takımda bu kadar oyuncu yok!
ad image
ad image

 6 Şubat depreminden sonra ligden çekildi ve bu sezon yeniden sahalara dönen Gaziantep Futbol Kulübü, zengin kadrosu yaşıyor. tekspor.net'in araştırmaları sonrasında ligde en fazla transfer yapan takımlardan biri Kırmızı-Siyahlı takımın kadrosunda tam 31 oyuncu bulunuyor.

 14 YENİ TRANSFER

Gaziantep Futbol Kulübü, bu sezon bol keseden transfer yaptı. Kadrosundan 10 oyuncu gönderen Gaziantep ekibi, yeni gelen 14 futbolcu ile kadrosunu güçlendirdi.

 SUMUDİCA 5 OYUNCUYLA GELDİ

İlk 4 maç sonrasında teknik direktör değişikliğine giden Gaziantep Futbol Kulübü, Erdal Güneş ile yolların ayrılmasından sonra Marius Sumudica'yı göreve getirdi. Sumudica ise 4 günde 5 gelir gelmezse transfer yaptırdı.

 İŞTE YENİ GELENLER

Gaziantep Futbol Kulübü bu sezon transferde adeta rekor kırdı. Şu ana kadar 14 transfer gerçekleştiren Gaziantep ekibinin oyuncuları şu isimlerle;Oğulcan Çağlayan, Denis Dragus, Nicolas N'Koulou, Florin Nita, Junior Morais, Albian Ajeti, Janio Bikel, Ogün Özçiçek, Salem M'Bakata, Brayan Riascos, Batuhan Şen, Max Gradel, Naoufel Khacef ve İlker Karakaş.

 KADRODA KİMLER VAR MI?

Ligin en zengin kadrosuna sahip olan Gaziantep Futbol Kulübü'nün kadrosunda şu şekilde yer alıyor; Erten Ersu, Ekrem Kılıçarslan, Mustafa Burak Bozan, Batuhan Şen, Florin Nita, Papy Djilobodji, Arda Kızıldağ, Furkan Soyalp, Valmir Veliu, Marko Jevtovic, Ertuğrul Ersoy, Mustafa Eskihellaç, Mirza Cihan, Ömürcan Artan, Onurhan Babuscu, Alexandru Maxim, Lazar Markovic, Luka Stankovski, Bahadır Gölgeli, Oğulcan Çağlayan, Denis Dragus, Nicolas N'Koulou,   Junior Morais, Albian Ajeti, Janio Bikel, Ogün Özçiçek, Salem M'Bakata, Brayan Riascos, Max Gradel, Naoufel Khacef ve İlker Karakaş.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image