Arama

Gaziantep Basketbol’da Yıldırım çok mutlu

11 ay önce

Deplasmanda Fenerbahçe Koleji ile oynadığı karşılaşmadan galibiyetle ayrılan ve sezona galibiyetle başlayan Gaziantep Basketbol’da Başantrenörü Ali Yıldırım'ın karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada oldukça mutlu olduklarını söyledi.

Gaziantep Basketbol’da Yıldırım çok mutlu
ad image
ad image

 2023-2024 sezonunun tüm takımlara hayırlı olmasını dileyen Yıldırım, “Genç kadroya sahip iki takımın mücadele ettiği sezonun ilk maçından galibiyetle ayrıldığımız için çok mutluyuz.  Maça hücum ve savunma anlamında çok iyi başlamamıza rağmen, devreye girerken skor avantajımızı koruyamadık. İkinci yarıya daha istekli ve kararlı çıkan takımımız iyi oyununu maçın sonuna kadar taşıyarak net bir galibiyet aldı. Özellikle hücumdaki sayı dağılımına baktığımızda bir çok oyuncumuzdan katkı almamız bizim için çok değerliydi. Tüm oyuncularımızı mücadelelerinden dolayı  kutluyor ve destek olan tüm ekibime teşekkür ediyorum.  Desteklerini her daim hissettiğimiz kulüp yönetimimize ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Bugünkü maçta göstermiş oldukları mücadeleden ötürü Fenerbahçe Koleji Basketbol takımını da tebrik ediyor ve bundan sonraki maçlarıda başarılar diliyorum” dedi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image