Arama

TFF'de hareketli saatler yaşanıyor! Büyükekşi ve Kuntz bir araya geliyor

1 yıl önce

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un kaderi belli oluyor. TFF yönetim kurulu bugünkü toplantının ardından kararını verecek. İşte detaylar.

TFF'de hareketli saatler yaşanıyor! Büyükekşi ve Kuntz bir araya geliyor
ad image
ad image

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin Milliyet gazetesi yazarı Atilla Gökçe'ye verdiği röportajda Kuntz'un Ermenistan maçı sonrası açıklamaları için "Ayağına sıktı" demesi dikkat çekti. TFF yönetimi, Stefan Kuntz'un geleceğini tartışmak üzere bir toplantı düzenledi. Bugün yapılacak görüşmenin ardından Alman çalıştırıcının A Milli Takım'daki görevi hakkında karar verilecek. TFF, Stefan Kuntz'la ilgili bir açıklama yayınladı ve Kuntz'la ilgili basında ve sosyal medyada çıkan bilgelerin gerçeği yansıtmadığına yer verdi. TFF'nin açıklamasında, "Bir süredir yazılı, görsel ve dijital medyada yer alan A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile ilgili haberler ve iddialar gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image