Arama

Gaziantep Basketbol'da hedef Beşiktaş maçını kazanmak

1 yıl önce

Pınar Karşıyaka ile oynadığı maçta hakem kurbanı olan ve büyük bir haksızlığa uğrayan Gaziantep Basketbol, gözünü hafta sonu oynayacağı Beşiktaş karşılaşmasına çevirdi. Kırmızı-Siyahlı dev adamlar, Beşiktaş ile deplasmanda oynayacakları maçın hazırlıklarını galibiyete yönelik yapıyorlar.

Gaziantep Basketbol'da hedef Beşiktaş maçını kazanmak
ad image
ad image

Avrupa’dan elendikten sonra tüm dikkatini lige çeviren ve geçtiğimiz hafta ligde Pınar Karşıyaka ile oynadığı maçta ise hakemlerin gazabına uğrayan Gaziantep Basketbol, gözünü bu hafta oynayacağı Beşiktaş maçına çevirdi. Kırmızı-Siyahlı dev adamlar hafta sonu oynayacakları Beşiktaş maçını kazanmak istiyorlar. Baş antrenör Tutku Açık, yönetiminde Beşiktaş maçı hazırlıklarını Ahmet Cömert Spor Salonunda sürdüren kırmızı-siyahlılarda tim hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor.. Beşiktaş ile Akatlar Spor Salonunda sşyah-beyazlı taraftarlar önünde oynayacak olan Gaziantep Basketbol, parkede adil bir yönetim istiyorlar..

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image