Arama

Gaziantep ALG'nin Play-Off'ta rakibi Amed Sportif Faaliyetler

1 yıl önce

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi’nde normal sezon sona ererken grubunu lider olarak tamamlayan Gaziantep ALG Spor Kadın Futbol takımı, Play-Off’ta Amed Sportif Faaliyetler ile karşı karşıya gelecek. Maçın 16-23 Nisan tarihleri arasında oynanacağı açıklandı.

Gaziantep ALG'nin Play-Off'ta rakibi Amed Sportif Faaliyetler
ad image
ad image

Bu sezon aldığı başarılı sonuçlarla ligi lider olarak tamamlayan Gaziantep ALG Spor Kadın futbol takımının Play-Off’ta rakibi Diyarbakır temsilcisi Amed Sportif Faaliyetler oldu.
TFF’den belirlenen programa göre yabancı futbolcuların yer aldığı Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi ve Kadınlar 1. Ligi'nde planlama 2-12 Nisan arasındaki FIFA milli takımlar maç takvimine göre şekillendi. Şampiyonun belirleneceği play-off maç takvimi ve düşecek takımların belli olacağı play-out programı belirlenirken şampiyonluk mücadelesi verecek olan ALG Spor, play ilk maçında içerde ve dışarda çift maçlı mücadelede B grubunun 4.’sü Diyarbakır ekibi Amed Sportif Faliyetler ile 16-23 Nisan tarihleri arasında karşı karşıya gelecek.

İŞTE PROGRAM ŞÖYLE;
Turkcell Kadın Futbol Süper Liginde Play-Off Maç Programı şu şekilde belirlendi.. Play-Off 1. Tur ilk maçlar 16 Nisan, ikinci maçlar 23 Nisan, Play-Off Çeyrek Finaller ilk maçlar 29 Nisan, ikinci maçlar 6 Mayıs ve Play-Off Yarı Finaller ilk maçlar 13 Mayıs, ikinci maçlar ise 20 Mayıs oynanacak.. Öte yandan finalin tarihi ve yeri daha sonra belirlenerek kamuoyuna duyurulacağı bildirildi..

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image