Arama

Flaş.. Flaş.. Gaziantep FK'da Memik Yılmaz mutlu ayrıldı

1 ay önce

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, Vali Kemal Çeber ve Fatma Şahin ile yapılan toplantının verimli geçtiğini söyledi.

Flaş.. Flaş.. Gaziantep FK'da Memik Yılmaz mutlu ayrıldı
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü'nün geleceği adına düzenlenen kritik toplantı sonrasında konuşan Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, kentin yöneticilerinin kendileriyle birlikte olduğunu ve yapılan toplantının yararlı geçtiğini söyledi. Başkan Yılmaz, Gaziantep FK yönetimi ile kent protokolünün bir araya geldiği toplantıda takımın geleceğine yönelik görüş alışverişinde bulunulduğunu açıkladı. Yılmaz, ‘Gaziantep FK için çok verimli geçen bir toplantı oldu. Gaziantep Valimiz Kemal Çeber, Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma şahin, İYİ Parti Gaziantep Milletvekilimiz Mustafa Gürban ve diğer arkadaşların gelmesi çok önemliydi. Çok güzel bir görüşme oldu. Diğer milletvekillerimiz mecliste toplantıları olduğu için gelemdiler. Ama bizimle olduklarını bildirdiler. İnşallah Gaziantep FK’nın sorunsuz bir şekilde yoluna devam edeceği bir ortama gireriz. Ben toplantıya katılan herkese teşekkür ederim’ dedi.

Toplantı4-i66683ab74fe3b.jpg

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image