Arama

A Milli Basketbol takımımız Ukrayna'ya karşı

1 yıl önce

A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası’ndaki üçüncü maçında Ukrayna ile kapışacak. 20.00’de başlayacak olan mücadelede Ay-Yıldızlılar, grup lideri olmak için kazanmaya çalışacak.

A Milli Basketbol takımımız Ukrayna'ya karşı
ad image
ad image

 

Türkiye’de düzenlenen FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası'nda C Grubu’nda yer alan A Milli Erkek Basketbol Takımı, ilk 2 maçından da zaferle ayrılmayı başardı. Ay-Yıldızlılar, İzlanda’yı 99-72, Bulgaristan’ı ise 104-66 mağlup etmeyi başardı. Türkiye, üçüncü maçında ise Sinan Erdem Spor Salonu’nda Ukrayna ile kozlarını paylaşacak. Türkiye, kazanması halinde grubunu lider bitirecek.

Türkiye, Ukrayna’yı mağlup etmesi halinde D Grubu’nun 2.’si ile mağlup olursa D Grubu’nun lideri ile karşı karşıya gelecek. Yarı final maçları 18 Ağustos Cuma günü, final ise 20 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek. Türkiye ile Ukrayna arasında oynanacak mücadele ise 20.00’de başlayacak. Karşılaşma ise TRT Spor’dan canlı yayınlanacak.

 

Etiketler : A Milli Erkek Basketbo FIBA Olimpiyat Ukrayna Türkiye Ay-Yıldız .Sinan Erdem Spor Salonu
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image