Arama

Al Hilal'dan Neymar'a adeta servet! Böyle bir sözleşme dünyada yok

1 yıl önce

Al Hilal, Paris Saint-Germain'den kadrosuna katmaya hazırlandığı Neymar'a tarihi bir kontrat vermeye hazırlanıyor.

Al Hilal'dan Neymar'a adeta servet! Böyle bir sözleşme dünyada yok
ad image
ad image

Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal, Paris Saint-Germain'in dünyaca ünlü yıldızı Neymar'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Suudi Arabistan temsilcisi, Brezilyalı yıldıza tarihi bir kontrat verecek.

Fransız Foot Mercato'da yer alan habere göre, Suudi Arabistan temsilcisinin Brezilyalı yıldız Neymar ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

 YILLIK KAZANCI 120 MİLYON EUROYA ÇIKABİLİR 

Al Hilal'in 31 yaşındaki yıldıza senelik 100 milyon euro maaş vereceği, bu rakamın 120'ye de çıkabileceği öne sürüldü. Neymar'ın yüksek maaşının yanı sıra Suudi Arabistan'da önemli avantajlara da sahip olacağı kaydedildi.

Brezilyalı yıldızın, tıpkı Al Nassr'da oynayan Cristiano Ronaldo gibi özel bir uçağının olacağı aktarıldı.

 EV TAHSİS EDİLECEK 

 Brezilyalı yıldızın ayrıca, Suudi Arabistan'da nikahsız yaşamak yasak olmasına rağmen sevgilisi Bruna Biancardi ile birlikte yaşayacağı ifade edildi. Al Hilal'in, Neymar için büyük bir ev tahsis edeceği ve Brezilyalı yıldızın yanında getireceği personelle birlikte bu evde yaşayacağı iddia edildi.

 

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image