Arama

Yok böyle bir sonuç! Gaziantep FK'nın 9 haftalık büyük kaybı

6 ay önce

Gaziantep Futbol Kulübü, kendi sahasında oynadığı son 9 maçta galibiyet yüzü göremedi. Süper Lig'in en başarısız takımı olarak ön plana çıkan Kırmızı-Siyahlı takım, iç sahada büyük hayal kırıklığı yaşattı. 

Yok böyle bir sonuç! Gaziantep FK'nın 9 haftalık büyük kaybı
ad image
ad image

 

 

Trendyol Süper Lig’de zor günler yaşayan ve ligin 27. haftasında konuk ettiği RAMS Başakşehir’e 2-0 yenilen Gaziantep FK, kendi evinde oynadığı son 9 maçı kazanamadı.

EN SON GALİBİYET RİZE'DEN

Süper Lig’de kalma mücadelesi veren veson iç saha galibiyetini ligin 11. haftasında Çaykur Rizespor’u 2-0 yenerek kazanan Gaziantep FK, bu karşılaşmadan sonra kendi evinde MKE Ankaragücü (0-1), Trabzonspor (1-3), Yukatel Adana Demirspor (2-2), Siltaş Yapı Pendikspor (2-2), Fenerbahçe (0-1) , TÜMOSAN Konyaspor (1-1), Mondihome Kayserispor (1-1) ve Yılport Samsunspor (1-1) ile karşılaştı.

BAŞAKŞEHİR'E MAĞLUP OLDU

Cumartesi günü Kalyon Stadı’nda kırmızı-siyahlı taraftarı önünde RAMS Başakşehir maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıkan ve sahadan 2-0 mağlubiyetle ayrılan Gaziantep FK, böylece iç sahada oynadığı son 9 karşılaşmada da galip gelemedi.

Taraftarın yönetim ve tejnik kadronun istifasını dillendirdiği Gaziantep FK ligde bu sezon oynadığı 27 maçta 28 puan elde edebildi.

Kırmızı-siyahlı takım Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Antalyaspor deplasmanına gidecek.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image