Arama

Umut Bozok'ta maaş krizi! İki görüşme sonuçsuz kaldı

7 ay önce

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür ile birlikte kadro dışı bırakılan Umut Bozok, yüksek maaş talebi nedeniyle takım bulmakta zorlanıyor. Gaziantep Futbol Kulübü'nün renklerine katmak istediği Umut Bozok için girişimlerin yeniden başladığı öğrenilirken parasal konuda anlaşma yapılması halinde transfer edileceği öğrenildi.

Umut Bozok'ta maaş krizi! İki görüşme sonuçsuz kaldı
ad image
ad image

Trabzonspor'un 2022-23 sezonun başında Fransız ekibi Lorient'ten 2 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı Umut Bozok, geçtiğimiz günlerde bordo mavili yönetim tarafından Abdülkadir Ömür ile birlikte kadro dışı bırakılmıştı.

Gaziantep FK, Adana Demirspor ve Konyaspor talip oldu

Trabzonspor ile 1,5 yıl daha sözleşmesi bulunan ancak beklentileri karşılayamadığı için affedilmesi gündemde olmayan 27 yaşındaki forvet oyuncusuna Süper Lig'den Gaziantep Futbol Kulübü, Adana Demirspor ve Konyaspor talip olmuştu.   

Yüksek maaş beklentisi nedeniyle anlaşma olmadı

Trabzon yerel basınından Taka Gazetesi'nin haberine göre; tecrübeli oyuncunun yüksek maaş beklentisi Konyaspor ve Adana Demirspor ile yapılan görüşmelerin olumsuz sonuçlanmasına neden oldu.

Haberde, Trabzonspor ile yaptığı sözleşmeye göre bu sezon 31,5 milyon TL ve gelecek sezon ise 36.75 milyon TL kazanacak olan 27 yaşındaki futbolcunun transfer görüşmesi yaptığı iki kulüpten de 33 milyon TL yıllık ücret istediği ancak Konyaspor ve Adana Demirspor'un ücreti yüksek bulduğu kaydedildi.  

Menajeri yurt dışından takımlarla temasta

Özellikle Türkiye'de yüksek maaş talebi nedeniyle istediği teklifi bulmakta zorlanan Umut Bozok'un menajeri, Avrupa'dan bazı takımlarla temas halinde. 

Trabzonspor resmi teklif bekliyor

Trabzonspor ise resmi teklif gelmesi durumunda oyuncunun transferini değerlendirmeye alacak. Umut Bozok'un geleceği, maaş konusundaki pazarlıkların seyrine bağlı olarak netlik kazanacak.

Bu sezon 4 maçta forma giydi

Trabzonspor'daki ilk sezonunda 37 maçta 10 3 asistlik bir performans sergileyen milli futbolcu bu sezon ise sadece 4 maçta 262 süre alabildi. Güncel piyasa değeri 2.4 milyon Euro'ya düşen Umut Bozok A Milli Takım'da da bir kez oynama şansı buldu.

 

Etiketler : Umut Bozok TRabzonspor Gaziantep Futbol Kulübü Adana Demirspor Konyaspor
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image