Arama

Tutku Açık, Telekom galibiyetinin perde arkasını açıkladı

1 yıl önce

Gaziantep Basketbol Başantrenörü Tutku Açık, 77-76 kazandıkları Türk Telekom maçından sonra açıklama yaparak, “Kazanacağımıza inanıyordum ama kolay olmayacağını da biliyordum. Herşeye rağmen kazanmayı bildik. Bundan sonra savaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Tutku Açık, Telekom galibiyetinin perde arkasını açıkladı
ad image
ad image

Türk Telekom maçı için konuşan ve iniş çıkış yaşadıklarını belirten Gaziantep Basketbol Başantrenörü Tutku Açık, “Çok önemli motivasyon. Çok iyi konsantre olduk maça. Maçın Genelinde burada olmamızdan dolayı iniş çıkış yaşıyoruz maalesef o  stresi yaşıyoruz çok normal. Ligin sonlarına geliyoruz artık. Şu anda Avrupa’nın en formda takımlarına karşı oynadık. Oynadıklardı basketbol çok farklı çok tempolu. Doğru atışları seçiyorlar. Acayip kazanma alışkanlıkları var. Bu maçı kazanacağımıza çok emindin ama kolay olmayacağını da biliyordum. Maçın sonuna getirmeden bitirmek lazımdı. Bazende şans bizden yana olması lazımdı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Kalan maçlarda savaşmaya devam edeceğiz“ diye konuştu.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image