Arama

TFF'de sürpriz istifa! Rüştü Reçber'den şok karar

1 yıl önce

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Gaziantepli Mehmet Büyükekşi'nin gelmesiyle büyük bir değişimin yaşandığı Türkiye Futbol Federasyonu'nda son ayrılan isim Rüştü Reçber oldu. Eski Milli kaleci Rüştü Reçber, Türkiye Futbol Federasyonundaki, TFF-UEFA Futbol Gelişim Koordinatörü görevinden ayrıldığını açıkladı. İşte detaylar...

TFF'de sürpriz istifa! Rüştü Reçber'den şok karar
ad image
ad image

Türk futbolunun efsane isimlerinden Rüştü Reçber “Şut ve Gol: Türk Futbol Tarihi Sergisi” etkinlikleri kapsamında katıldığı söyleşite TFF'den istifa ettiğini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki, TFF-UEFA Futbol Gelişim Koordinatörlüğü görevinden ayrıldığını açıklayan Rüştü Reçber, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde gerçekleşen söyleyişe Rıdvan Dilmen ile birlikte katıldı.

“Son 1 yıldır orada ne yaptığımı bilmiyordum"

Söyleyişte kariyerinden bahsederken “TFF’deki görevimden dün istifa ettim” diyen Reçber, “Son 1 yıldır orada ne yaptığımı bilmiyordum. Herhangi bir görev yoktu. Ayrılmamla ilgili kötü bir düşüncem yok. Ben TFF’de mümkün olduğunca hizmet etmeye çalıştım. Hizmet edemeyeceğinizi gördüğünüz zamanlar oluyor” ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Daha önce Ajansspor'un elde ettiği bilgilere göre; ayrılıkla ilgili Reçber'in bilgisi olmadığı ve milli kalecinin TFF'yi aradığı ve işine son verildiği bilgisinin teyit edilmediğini öğrendiği ortaya çıkmıştı.

10 aydır İngiltere'de yaşıyor

Reçber, yaklaşık 10 aydır İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşıyor. Reçber, Ankara Anlaşması çerçevesinde Londra'da şirket kurarak, vatandaşlık sürecini başlattı. Prosedürlere uyulduğunda yaklaşık 6 yılın sonunda sürekli oturum izni alınıyor.

"İnşallah Fenerbahçe şampiyon olur"

Öte yandan Reçber, Fenerbahçe'nin Süper Lig'deki şampiyonluk şansıyla ilgili ise şu ifadeleri kullandı:

"İnşallah Fenerbahçe şampiyon olur ama 'kesin olur' diyemem, favori olarak görüyorum"

"Fenerbahçe’ye çok katkısı olan bir kaleci"

Fenerbahçe’nin kalecisi Altay Bayındır’la ilgili görüşlerini de belirten Reçber, “Altay sorumluluk almayı seven, Fenerbahçe’ye çok katkısı olan bir kaleci. Genç yaşta kaptan oldu. Bu görevi de en iyi şekilde yerine getirdiğini görüyorum. Zaman zaman tepkiler oluyor, olacaktır da. Önemli olan bunları doğru şekilde algılayıp ilerlemesidir” cevabını verdi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image