Arama

Taylan Antalya'lı Gaziantep FK'dan ne kadar para istedi?

1 yıl önce

Sezon başında Gaziantep Futbol Kulübü'nün gündemine gelen Taylan Antalyalı'nın istediği para dudak uçuklatan cinsten. Gaziantep FK'dan 12 milyon TL isteyen Taylan'a Gaziantep ekibi 6 milyon TL önerdi. O ise Ankaragücü'ne gitmeyi tercih etti.

Taylan Antalya'lı Gaziantep FK'dan ne kadar para istedi?
ad image
ad image

Devre arası transfer döneminde yerli oyuncu almak istemeyen Gaziantep Futbol Kulübü, yabancı transfere daha sıcak bakıyor. Kırmızı-Siyahlı takımın sezon başında transfer etmek istediği Galatasaraylı Taylan Antalyalı’nın yüksek fiyat istemesinden dolayı bu transferden vazgeçilmişti. Taylan’ın Gaziantep’ten yıllık 12 milyon TL istediği öğrenilirken Kırmızı-Siyahlı Kulübün ise bu oyuncuya 6 milyon TL önerdiği bildirildi. Bu fiyatı beğenmeyen Taylan, daha sonra Ankaragücü’ne gitti. Gaziantep Futbol Kulübü, yerli transferine pek sıcak bakmazken bu konuda yönetimin kesin kararlı olduğu öğrenildi. Yabancı oyuncu transferinin daha cazip geldiği öğrenilirken devre arası transferin döneminde ise 3 yabancı oyuncu alınacağı kaydedildi.

Etiketler : Taylan Antalyalı Gaziantep FK Gaziantep Futbol Kulübü Gaziantep Galatasaray Ankaragücü Süper Lig
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image