Arama

Gaziantep FK üç yabancının peşinde! Hangi yabancılara talip oldular

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Cevdet Akınal, devre arası transfer döneminde üç yabancı oyuncu transfer edeceklerini ve bu konuda gerekli çalışmaların yapıldığı söyledi.

Gaziantep FK üç yabancının peşinde! Hangi yabancılara talip oldular
ad image
ad image

Ligin ilk 14 haftasında beklentilere cevap veremeyen Gaziantep Futbol Kulübü’nde yönetim transfer için düğmeye bastı. Kulüp Başkanı Cevdet Akınal ve ekibi, transfer çalışmalarına start verdiler. Devre arasında en az 3 yabancı oyuncu getirmek isteyen Kırmızı-Siyahlıların, belirlenen oyuncular ve kulüpleriyle temasa başladıklarını gelen bilgiler arasında.

İlk 4 maçta 10 puan alan ve son 9 maçta 6 puan toplayabilen Gaziantep Futbol Kulübü, takımdaki eksikleri gidermek üzere harekete geçti. Kırmızı-Siyahlı Kulübün Başkanı Cevdet Akınal ve yöneticilerin devre arası transferinde 3 yabancı oyunca almak üzere görüşmelere başladıkları öğrenildi.

AKINAL YAKIN TAKİPTE

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Cevdet Akınal, devre arasında takımdaki eksikleri gidermek istediklerini ve bu nedenle transfer komitesiyle birlikte belirlenen isimler üzerinde görüşmeler yapmaya başladıklarını söyledi. Akınal, “İlk 14 haftada hayal kırıklığı yaşadığımız oyuncular oldu. Bunlardan birisi Tomas Pekhart ile yollarımızı ayırıyoruz. Bunun yanında genç oyuncular beklediğimiz performansı gösteremedi. Bizde devre arasında eksiklerimizi gidermek için şimdiden çalışmalarımıza başladık. İkinci yarıda daha iyi bir Gaziantep Futbol Kulübü izlettirmek için çaba gösteriyoruz” dedi.

3 YENİ YABANCI GELECEK

Gaziantep Futbol Kulübü, devre arası transfer döneminde 3 yeni yabancı oyuncu alacak. Bu konuda Sportif Direktör Adnan Erkan başta olmak üzere transfer komitesinde bulunan yöneticilerin belirlenen üç yabancı oyuncu ile görüşmelere başladıkladı öğrenildi. Bu üç ismin kesinlikle yabancı olacağı dile getirilirken teknik direktör Erol Bulut’un da görüşleri alınarak hareket ediliyor.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image