Arama

Tahmazoğlu’ndan Gaziantep FK sürprizi

2 saat önce

Şahinbey Belediye başkanı Mehmet Tahmazoğlu yıllar sonra tesislere giderek Gaziantep Futbol Kulübü’ne sürpriz bir ziyarette bulundu.

Tahmazoğlu’ndan Gaziantep FK sürprizi
ad image
ad image

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Futbol Kulübü'nün bugün gerçekleştirdiği antrenman sonrasında kulübe ziyarette bulundu.

IMG_9337-i66edb65d1cf1a.jpg

Sporun ve sporcunun dostu olarak bir çok önemli branşta şehrimize önemli hizmetlerde bulunan Mehmet Tahmazoğlu’nu, Kulüp Başkanı Memik Yılmaz ile yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Futbolcularla antrenman sonrasında bir araya gelen Mehmet Tahmazoğlu, başarı dileklerinde bulundu.

IMG_9338-i66edb68dcd66f.jpg

MEHMET TAHMAZOĞLU; “SİZLERE GÜVENİMİZ SONSUZ”

Sporun birleştirici yönünü ifade ederek, futbolcuların da Gaziantep şehrini temsil ettiklerini belirten Başkan Mehmet Tahmazoğlu; “Şehrimizi sizin gibi yetenekli oyuncular temsil ettiği için mutluyum. Pazartesi günü Trabzonspor ile zorlu bir maçımız var ve bu maçı kazanarak bir çıkış yakalayacağımıza gönülden inanıyorum. Allah gücünüzü arttırsın. Kulüp başkanımıza, yöneticilerimize, hocalarımıza güveniyoruz. Sizler tüm şehri temsil eden, özenle seçilmiş isimlersiniz. Futbolun ve sporun birleştirici yönünün farkındayız. Tabi bu dönemde biraz da altyapılarımıza ağırlık vermek gerekiyor ki, aynı sırada alttan yeni kardeşleriniz de yetişsin. Şehir olarak da çocuklarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Bir diğer konu olarak, nasıl ki vatandaşlar belediye başkanlarını veya temsilcilerini kendi aralarında görmek istiyorsa, aynı şekilde şehrimizin futbolcularını da aralarında görmek istiyor. Hocamız ve başkanımızla da görüştük; bazı programlara sizleri davet edip özellikle gençlerimizle buluşturmak istiyoruz. Ben inanıyorum ki şehrimizin takımı çok güzel işler yapacak ve hak ettiği yerde olacak. Tekrardan sizlere başarılar diliyorum. Şahsım ve belediyemiz olarak her zaman sizlerin yanındayız” diyerek sözlerini noktaladı.

IMG_9336-i66edb6b3061f3.jpg

MEMİK YILMAZ “SAYIN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, nazik ziyaretlerinden ötürü Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, “Bizler şehrimize layık olmak için elimizden gelen her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Henüz ligin başındayız, aramıza yeni katılan arkadaşlarımız oldu. İnşallah onlar da şehrimize ve taraftarlarımıza karşı arzulanan başarılara ulaşmamız da katkı sağlayacak. Yeni bir takım kurmanın dezavantajlarını yaşıyor gibi görülebiliriz ama ben inanıyorum ki onu da en kısa sürede atlatacağız. Şehrimizi ve takımımızı layık olduğu yere taşıyacağız. Ben bu konuda arkadaşlarıma güveniyorum. Size de tekrardan hoş geldiniz diyorum. Yardımlarınız ve destekleriniz için sizlere gönülden teşekkür ediyorum. Mehmet Başkanım, her zaman yaptığı bir işi en iyi şekilde yapmasıyla bilinir. Bizlerin yanında olması bile camiam adına bizleri çok iyi hissettirdi. İnşallah bizler de alacağımız sonuçlarla tüm şehrimizi olduğu gibi sizleri de sevindireceğiz” ifadelerini kullandı.

SELÇUK İNAN “GAZİANTEP ŞEHRİNİN GÜCÜNÜN FARKINDAYIZ“

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktör Selçuk İnan, ziyaretlerinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Sizlerin burada oluşunuz, buraya gelişiniz onur verici bir durum. Bizlere destek veriyorsunuz, beraber olmak, birlik olmak ve beraber mücadele ettiğimizi hissetmek bizleri daha da motive ediyor. Bizlere karşı olan hassasiyetinizin farkındayız ve oyuncularımın da bunu bilmesini istiyorum. Mehmet Başkanımız, bu şehir için, bu kulüp için elinden ne geliyorsa fazlasını yapıyor. Sizin gibi insanların şehrine sahip çıkması, sürekli destek göstermesi beni ayrıca mutlu ediyor. Gaziantep’e gelelimiz kısa bir süre olsada bu süreçte yaptıklarınıza şahit olmak bir vatandaş da beni çok sevindirdi. Çocuğuna, gencine, takımına ve her türlü spor dalına sahip çıkmanız özel bir değerdir. Bizlerde sizleri mutlu edebilmek adına elimizden gelenin her zaman en iyisini yapmaya çalışacağız. Tekrardan ziyaretinizden dolayı sizlere ve tüm ekibinize çok teşekkür ederim. Bu desteklerle birlikte çok güzel günleri inşallah her zaman yaşarız” ifadelerini kullandı.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image