Arama

Dünya Kupası'nda yarı final heyecanı! Arjantin-Hırvatistan maçı ne zaman ve saat kaçta?

1 yıl önce

Katar'da devam eden 2022 Dünya Kupası heyecanında yarı final başlıyor. Lionel Messi'li Arjantin ile Luka Modric'li son finalist Hırvatistan, final biletini almak için kozlarını paylaşacak. Bu akşam saat 22.00'da karşı karşıya gelecek olan Arjantin-Hırvatistan maçının büyük bir heyecan içerisinde geçmesi bekleniyor. Messili Arjantin turu geçmek isterken, Hırvatistan ise adını finale yazdırmayı hedefliyor.

Dünya Kupası'nda yarı final heyecanı! Arjantin-Hırvatistan maçı ne zaman ve saat kaçta?
ad image
ad image

2022 Dünya Kupası'nda yarı finallerin heyecanı başlıyor. Lionel Messi'li Arjantin ile Luka Modric'li son finalist Hırvatistan, final biletini almak için kozlarını paylaşacak. Kazanan, Fransa-Fas eşleşmesinin galibiyle dev finalde kupa için karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesi geri sayıma geçen futbolseverler, "Arjantin-Hırvatistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? Arjantin-Hırvatistan maçı canlı şifresiz mi?" sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte detaylar...

DÜNYA KUPASI'NDA YARI FİNAL HEYECANI

2022 Dünya Kupası'nda ilk yarı final maçında Lionel Messi'li Arjantin ile Luka Modric'li Hırvatistan karşılaşacak. Dev maçtan galip çıkan taraf, Fransa-Fas karşılaşmasının galibiyle final mücadelesi verecek. Rusya 2018'de rakibine 3-0 kaybeden Tangocular, rövanş için sahaya çıkacak. Favorilerden Brezilya'yı eleyerek büyük bir sürprize imza atan Hırvatistan ise üst üste 2. kez finale yükselen 4. Avrupa temsilcisi olmaya çalışacak.

ZORLU MAÇ SAAT KAÇTA? NEREDE?

Lusail Stadı'nda bugün oynanacak ve saat 22.00'de başlayacak 2022 Dünya Kupası Arjantin-Hırvatistan yarı final maçı TRT 1'den naklen, şifresiz olarak ekranlara gelecek.

İŞTE MUHTEMEL ONBİRLER

Arjantin: Martinez, Molina, Romero, Otamendi, Tagliafico, Fernandez, De Paul, Mac Allister, Di Maria, Messi Alvarez

Hırvatistan: Livakovic, Juranovic, Gvardiol, Lovren, Sosa, Modric, Brozovic, Kovacic, Pasalic, Kramaric, Perisic

Düdük Daniele Orsato'ta

Arjantin ile Hırvatistan arasında oynanacak yarı final karşılaşmasını İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek. Orsato’nun yardımcılıklarını aynı ülkeden Ciro Carbone ve Alessandro Giallatini üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Birleşik Arap Emirlikleri’nden Mohammed Abdulla olacak.

Etiketler : 2022 Dünya Kupası Katar Arjantin Hırvatistan Fransa Fas Messi Luka Madric Martinez Molina Fernandez
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image