Arama

Survivor 2023 şampiyonu Nefise Karatay

1 yıl önce

Finali İstanbul Kuruçeşme Arena'da gerçekleştirilen Survivor'da, şampiyon olan yarışmacı Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Seyircilerden en çok oyu olarak Survivor şampiyonu kupasını almaya hak kazanan isim Nefise Karatay oldu

Survivor 2023 şampiyonu Nefise Karatay
ad image
ad image

TV8'de yayınlanan sevilen yarışma programı Survivor'da sona gelindi. Finale Özgür ve Nefise'nin kaldığı Survivor 2023 yarışmasında şampiyon 13 Haziran Salı gecesi belli oldu.

SURVIVOR FİNALE KİM KALDI?

Özgür, Ertuğ, Yusuf ve Nefise yarı finale çıkan isimler olmuştu. Finale kalan isim 12 Haziran Pazartesi günü yayınlanan programda belli oldu. Özgür ve Nefise adını büyük finale yazdırmayı başardı.

SURVIVOR ŞAMPİYONU KİM OLDU?

Yarışmacı aileleri ve eski yarışmacıların katıldığı İstanbul'daki özel gecede, noter onaylı SMS oylaması sonuçları kapalı zarfta geldi. Nefeslerin tutulduğu anda Acun Ilıcalı oylama sonuçlarını açıkladı. Aylar süren mücadele sonunda, en fazla SMS oyunu alarak, Survivor 2023 şampiyonu olan Nefise kupayı kaldırdı.

Etiketler : Acun Ilıcalı Survivor 2023 Nefise Karatay Şampiyon İstanbul
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image