Arama

Büyükekşi'den Stefan Kuntz açıklaması! Kuntz ayrılıyor mu?

1 yıl önce

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig, yabancı oyuncu sınırı konuları hakkında açıklama yaptı

Büyükekşi'den Stefan Kuntz açıklaması! Kuntz ayrılıyor mu?
ad image
ad image

 

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Letonya'ya gitmeden önce TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, havalimanında basına açıklama yaptı. İşte detaylar...

"Manchester City ile Inter tebrik etti"

Şampiyonlar Ligi için yapılan organizasyona tebrik aldıklarını dile getiren Mehmet Büyükekşi,  "Öncelikle gerçekten geçtiğimiz cumartesi günü yüzümüzü ağırtan bir organizasyona imza attık. UEFA'dan, Inter ve Manchester City'den teşekkür aldık. Ülkemizin ve İstanbul'un tanıtımı için de çok başarılı bir süreç geçirdik. Yaklaşık 120 ülkeden 1 milyarın üzerinde insanın maçı izlediği ayrıca 1 milyarın üzerinde gerek Facebook'tan gerek YouTube'dan sosyal medya kanallarından etkileşim oldu. Yapılan etkinlikler yüz ağırtan son derece Türkiye ve İstanbul'un yumuşak güç olarak katkı sağladı" dedi.
 

"2028 ve 2033 Avrupa Şampiyonasına uzanmak istiyoruz"

2028 ve 2032 Avrupa Şampiyonası için çabaladıklarını söyleyen Mehmet Büyükekşi, "Yıllardır aday olup başaramadığımız 2028 veya 2032 Avrupa Şampiyonası'na doğru uzanmak istiyoruz. Çünkü Türkiye olarak hükümetimizin 40'tan fazla uluslararası standartlarda yapmış olduğu statlar, havaalanları, köprüler, metrolar, tüneller var. Tüm altyapımız hazır. Birçok ülkeden daha hazır durumdayız. 10 Ekim'de sonuçlanacak bu süreç. Bu defa başarmak istiyoruz" dedi.
 

"3 puan almak istiyoruz"

Letonya maçından 3 puan almak istediklerini söyleyen TFF Mehmet Büyükekşi, "Letonya maçı için gidiyoruz. Hedefimiz 3 puanla dönmek. Pazartesi günü Galler ile maçımız var. Hedefimiz iki maçta 6 puan alabilmek. İlk ikide Hırvatistan ile Galler var. Bu şampiyonaya katılabilmek için mutlaka ilk 2'de olmak gerekiyor. Hedefimiz ilk 2'de olup, Almanya'ya gitmek" dedi.
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image