Arama

Sumudica'yı üzen sonuç! Sivas maçında neler oldu?

7 ay önce

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları Sivasspor karşılaşmasında iki puanı kaybeden taraf olduklarını belirterek, “sahada bir tane takım vardı o da benim takımımdı. Sivas’tan daha iyiydik. Bugün aslında 2 puanı kaybeden taraf bizdik. Daha iyi oynadık” dedi.

Sumudica'yı üzen sonuç! Sivas maçında neler oldu?
ad image
ad image

Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında Sivasspor deplasmanından 2-2 beraberlikle ayrılan Gaziantep Futbol Kulübü’nde Teknik Direktör Marius Sumudica, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Müsabakayı değerlendirerek sözlerine başlayan Sumudica, “Maçla ilgili şunu söylemek istiyorum; bugün sahada bir tane takım vardı o da benim takımımdı. Sivas’tan daha iyiydik. Bugün aslında 2 puanı kaybeden taraf bizdik. Daha iyi oynadık, istatistiklere bakılınca da görünüyor bu. Topla daha çok oynayan taraf bizdik. Bu takım bu şekilde devam edecek ve ligde kalacaktır. Sivas’a da bol şanslar” diye konuştu.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image