Arama

Süper Lig’de rekor Okan Buruk’a geçti! Erdal Güneş gitti, Sumudica geldi

8 ay önce

Süper Lig’de kulübüyle yollarını ayıran son teknik adam Antalyaspor’dan Nuri Şahin oldu. En uzun süredir görevde olan Nuri Şahin, zirveyi Galatasaray’da Okan Buruk’a bıraktı.

Süper Lig’de rekor Okan Buruk’a geçti! Erdal Güneş gitti, Sumudica geldi
ad image
ad image

Antalyaspor’da 2021-2022 sezonundan bu yana görevde olan Nuri Şahin, Alman devi Borussia Dortmund ile anlaşma sağladı. Akdeniz ekibiyle son çalışmasına bugün çıkması beklenen Şahin, Süper Lig’de elinde bulundurduğu rekoru da Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’a devredecek. 

Rekor el değiştiriyor

Antalyaspor tarihinin en uzun süre görev yapan ikinci ismi olan Nuri Şahin, Süper Lig’de de en uzun süredir koltuğunda oturan teknik adamı durumundaydı. Kırmızı-Beyazlılarda toplam 815 gün görev alan Şahin, Mehmet Özdilek’in ardından tek dönemde en uzun süre çalışan isim oldu. Şahin’in ayrılığının resmiyet kazanması halinde zirvenin yeni sahibi 1 yıl 6 ay 5 gün ile Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk olacak.

Volkan Demirel takip ediyor

Zirvenin yeni sahibi olan Okan Buruk’u Hatayspor’dan Volkan Demirel takip ediyor. 1 yıl 3 ay 8 gündür görevde olan Demirel’i 6 ay 16 gün ile Rizespor’dan İlhan Palut ve 6 ay 3 gün ile Servet Çetin takip ediyor. Listenin 5’inci sırası ise Fenerbahçe’den İsmail Kartal’a ait. Deneyimli çalıştırıcı, 5 ay 26 gündür görevde. 

Ayrılan 15’inci teknik adam

Nuri Şahin, bu sezon Süper Lig’de görevinden ayrılan 15’inci teknik adam oldu. Süper Lig ekiplerinden sadece 5’i sezona başladığı teknik direktörlerle yoluna devam ederken, Okan Buruk, Volkan Demirel, İlhan Palut, Servet Çetin, İsmail Kartal ayrılık kararı almayan teknik adamlar oldu.

15 teknik adamla yollar ayrıldı

Süper Lig’de sezonun ilk 14 haftalık bölümünde 15 farklı takım teknik direktör değişikliğine gitti. Ligde şu ana kadar Başakşehir (Emre Belözoğlu), Erdal Güneş (Gaziantep FK), Çağdaş Atan (Kayserispor), Fatih Tekke (İstanbulspor), Hüseyin Eroğlu (Samsunspor), Tolunay Kafkas (Ankaragücü), Osman Özköylü (Pendikspor), Olcay Demir (İstanbulspor), Nenad Bjelica (Trabzonspor), Aleksandar Stajonevic (Konyaspor), Ömer Erdoğan (Alanyaspor), Şenol Güneş (Beşiktaş), Burak Yılmaz (Beşiktaş), Kemal Özdeş (Kasımpaşa), Patrick Kluivert (Adana Demirspor), Alpaslan Erdem (Fatih Karagümrük), Nuri Şahin (Antalyaspor) değişiklikleri yaşandı.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image