Arama

Son Dakika! Dev finale Atatürk engeli! Galatasaray ve Fenerbahçe acil toplanıyor

8 ay önce

Suudi Arabistan'da oynanacak olan Süper Kupa'da Galatasaray ile Fenerbahçe'ye Atatürk pankartı ve tişörtüne ile İstiklal Marşı'nın okunmasına izin verilmeyeceği bilgisi gittiği iddia edildi.

Son Dakika! Dev finale Atatürk engeli! Galatasaray ve Fenerbahçe acil toplanıyor
ad image
ad image

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin Suudi Arabistan'da oynayacağı maçta Atatürk'ün sözü yer alan pankart ve tişörte izin verilmediği iddia edildi. İki dev takım görüşmeler yapmaya başladılar.

Maça pankart ve tişört engeli geldi

343Digital'de yer alan habere göre; Atatürk pankartı ve tişörtüne izin verilmemesi üzerine iki kulüp yetkilileri bu konuda hassasiyet gösteriyor. Kısa süre içinde Galatasaray ve Fenerbahçe yetkililerinin katılacağı bir acil durum toplantısı planlanıyor.

Ali Koç'tan ilk açıklama

Maça pankart ve tişört yasağının gelmesinden sonra Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, açıklama yaptı. Koç,  "Atamızın 'Yurtta sulh, cihanda sulh' sözünün yazılı olduğu pankartla maça çıkacaktık ancak anladığım kadarıyla otoriteler bunu kabul etmedi. Tam belli değil, duruma bakacağız." dedi.

''Maça çıkmayız''

Galatasaray genel sekreteri Eray Yazgan, maça çıkmama kararı alacaklarını açıkladı. Yazgan, "İstiklal Marşı'na izin verilmezse sahaya çıkmıyoruz." dedi.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image