Arama

Süper Kupa Finali Nedeniyle 32. Hafta Fikstürü Kaydırıldı!

6 ay önce

TFF, 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak Turkcell Süper Kupa finali nedeniyle 32. hafta fikstürünün ileri bir tarihe alındığını açıkladı

Süper Kupa Finali Nedeniyle 32. Hafta Fikstürü Kaydırıldı!
ad image
ad image

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak Turkcell Süper Kupa finali nedeniyle 32. hafta fikstürünün ileri bir tarihe alındığını açıkladı.

SÜPER KUPA FİNALİ 32. HAFTAYI KAYDIRDI

TFF'den yapılan açıklamaya göre, 7 Nisan 2024 tarihinde oynanacak Süper Kupa finali, 32. hafta fikstürünün bir hafta kaydırılmasına neden oldu. Bu sayede Süper Lig'de mücadele eden takımlar, final maçı öncesi hazırlıklarını daha iyi yapabilecek.

Transfer Yapan Takımlar Avantajlı

Süper Kupa finali nedeniyle Futbol Müsabaka Talimatı'nın 18. maddesi bu maçta uygulanmayacak. Bu sayede transfer yapan takımlar, finalde yeni transferlerini oynatabilecek.

YENİ FİKSTÜR

Trendyol Süper Lig'in 32. haftası, 5, 6, 7 ve 8 Nisan tarihlerinde oynanması planlanıyordu. Yeni fikstüre göre 32. hafta maçları 26 Mayıs 2024 tarihinde tamamlanacak.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image