Arama

Şok.. Şok.. Gaziantep FK'da futbolcular ihtar çekti

3 gün önce

Yeni sezon için 1 Temmuz'da sahaya inmeye hazırlanan Gaziantep Futbol Kulübü'nde 8 futbolcu alacaklarından dolayı kulübe ihtar çekti.

Şok.. Şok.. Gaziantep FK'da futbolcular ihtar çekti
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, sezon tamamlandıktan sonra büyük bir çaba ve gayret ile futbolcuların alacaklarının ödenmesi için çalışma yürütürken geçtiğimiz haftalarda yapılan toplantıdan hiçbir sonuç çıkmadı. Şu ana kadar 8 futbolcu alacağından dolayı kulübe ihtar çekti. Bu futbolcuların 150 milyon TL'ye yakın alacağı bulunurken bu ödemelerin kısa sürede yapılması planlanıyor. 

ŞEHRİ YÖNETENLERİN HAREKETE GEÇMESİ BEKLENİYOR

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz ve yönetim şu ana kadar gerekli maddi desteği sağlarken en büyük görev Gaziantep Valisiu Kemal Çeber ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e kaldı. Çeber ve Şahin'in en kısa sürede kulübün FİFA'lık olmaması için gerekli girişimleri yapmaları bekleniyor. 

ACİLEN NE KADAR PARA LAZIM?

Gaziantep Futbol Kulübü'nün acilen 150 milyon TL'ye ihtiyacı var. Kulübe ihtar çeken 7 yabancı bir yerli futbolcunun alacağının 150 milmyon TL'ye yakın olduğu öğrenilirken bu alacakların ödenmesi için Gaziantep'e büyük bir görev düşüyor. 

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image