Arama

Selçuk İnan’ın Galatasaray bahanesi

1 gün önce

Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Galatasaray, Gaziantep FK’yı 3-1 yendi. Maç sonrası teknik direktör Selçuk İnan açıklama yaptı. İşte detaylar.

Selçuk İnan’ın Galatasaray bahanesi
ad image
ad image

 

Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Galatasaray, Gaziantep FK’yı 3-1 yendi. Kırmızı-Siyahlı ekipte teknik direktör Selçuk İnan karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

"Bahane değildi ama zordu bizim için"

Zor şartlar altında Galatasaray maçına geldiklerini söyleyen İnan, "Maçın başında söylediğim gibi zor şartlar altında geldik. Buna değinmeden geçemiyeceğim. Oyuncularımın haklarını yedirmeyeceğim. İki günde iki deplasman üst üstte oynadık ve arada iki gün vardı. Bahane değildi ama zordu bizim için. 

"Doğru pozisyon alamadık"

8 tane oyuncumuz eksikti. Bizim gibi takımlar için zor bir durum ve yüksek sayı. Buna rağmen burada mücadele etmek kolay değil. Çok iyi mücadele ettik. Doğru pozisyon alamadık ve doğru duramadık. Daha agresif olabilirdik ama olamadık. 

"Erken geriye düştük ama pes etmedik"

15-20 dakika baskı yapmayı doğru yapamadık. Erken geriye düştük ama pes etmedik. Biraz daha akıllı olup final paslarında sakin kalıp kaliteli paslar atmış olsaydık çok iyi değerlendirme olabilirdi. Neticesinde Galatasaray'a karşı mücadele ettik ama kazanamadık. Takım iyi mücadele ettiği için onlara da teşekkür ederim" dedi.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image