Arama

Selçuk İnan’dan Gaziantep’e destek çağrısı

6 gün önce

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Selçuk İnan, "Takımınıza inanın ve sonunda tekrar o zorlukları, o pişmanlıkları yaşamayalım" dedi.

Selçuk İnan’dan Gaziantep’e destek çağrısı
ad image
ad image

Taraftarlara destek çağrısında bulunan Selçuk İnan, "Taraftara şunu söylemek istiyorum. Onları çok seviyoruz. Onların desteğini her zaman yanımızda hissetmek istiyoruz. Büyük bir şehir. Önemli bir şehir. Bir futbol şehri Antep. Onlardan çok iyi bir şey. Bir izleyici değil de taraftar olmalarını istiyorum. Çünkü bu takım onların takımı. Her şartta bize sahip çıkmalarını, oyuncularına sahip çıkmalarını istiyorum. Biraz empati yapmalarını istiyorum. Çünkü yeni bir takımız. İyi oyuncularımız var. Bunlara gerçekten öz güven vermeniz gerekiyor. Desteklemeniz gerekiyor. Çok önemli bir iş başardık. Çok zor bir zamanda zor bir iş başardık. Karşılığında da daha fazla destek bekliyorum. Henüz ligin başı. biz bütün benliğimizle, her şeyimizle, ekibimizle beraber. Belki de gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bir gün emeklerimizin karşılığını alacağız. Ama her şartta Antep şehrine yakışan, taraftarına yakışan hep takımın yanında olması. Her zaman sonlar önemlidir. Önce destek verin. Takımınıza inanın ve sonunda tekrar o zorlukları, o pişmanlıkları yaşamayalım. Onları maça davet ediyorum. Onları maça bekliyorum. İnşallah onlarla beraber bu maçı kazanacağız" diye konuştu.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image