Arama

Samsunspor hocasını buldu! İşte o isim

11 ay önce

Süper Lig'in yeni takımı Samsunspor, sezon sonuna kadar teknik direktörlüğe Markus Gisdol'un getirildiğni duyurdu. Bir çok yerli teknik adam isminin gündeme geldiği Karadeniz ekibinde takımın başına Alman teknik adamı getirdi.

Samsunspor hocasını buldu! İşte o isim
ad image
ad image

Samsunspor, teknik direktörlüğe son olarak Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımını çalıştıran Markus Gisdol'un getirildiğini açıkladı. Kırmızı-Beyazlılar'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için tecrübeli Alman çalıştırıcı Markus Gisdol ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı. Kulübümüze ve camiamıza hayırlı olmasını dileriz" denildi.  Samsunspor, sezon sonuna kadar Alman çalıştırcı ile anlaştı. Son olarak 2021-2022 sezonunda Rusya Premier Ligi ekiplerinden Lokomotiv Moskova'nın  teknik direktörlüğünü yapan 54 yaşındaki teknik adam, daha önce Almanya Ligi'nde Hoffenheim, Hamburg ve Köln'de görev yaptı. 

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image