Arama

EURO 2032’de Gaziantep sürprizi!

11 ay önce

Türkiye ile İtalya’nın ortaklaşa düzenleyeceği EURO 2032’de maçların oynanacağı stadlar belli olurken bunlardan birisi de Gaziantep Kalyon Stadı oldu. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, EURO 2032’yi sosyal medya hesabından duyurdu.

EURO 2032’de Gaziantep sürprizi!
ad image
ad image

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye ve İtalya’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan EURO 2032’de 8 şehir ve 10 stadyum arasında Gaziantep Kalyon Stadyumu’nun da yer aldığını duyurdu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye ve İtalya’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan EURO 2032’de 8 şehir ve 10 stadyum arasında Gaziantep Kalyon Stadyumu’nun da yer aldığını duyurdu.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ‘’Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye'nin İtalya ile ortak düzenleyeceği EURO 2032'de ev sahipliği yapabilecek sekiz şehir ve on stadyum arasına Gaziantep Kalyon Stadyumu'nu da aldı’’ ifadelerini kullandı.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image